Başkan Öztürk’ten Porto Müjdesi

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk’ten Porto müjdesi…

Başkan Öztürk’ten Porto Müjdesi
20 Eylül 2016 12:56

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (KONSİAD) Porto Bello Otel’de düzenlediği toplantıya konuşmacı olarak katıldı.

Göreve geldiği 30 Haziran’dan günümüze kadar süreci değerlendiren Öztürk, Porto oyuncu izleme ekibiyle anlaştıklarını açıkladı.

Kurumsallaşma adına ciddi adımlar attıklarını vurgulayan Öztürk, “Altyapı için İstanbul’dan Barcelona’nın futbol okulları direktörünü getirdik. Porto’nun oyuncu izleme direktörü ile anlaştık. Porto dünyanın yetenekli oyuncuları izleme en başarılı kulüplerinden birisidir. Bunların oyuncu izleme direktörü Antalyaspor’da yer alacak. Bu bile Antalyaspor’un vizyonu için önemlidir. Önümüzdeki 3-4-5- 10 sene daha sağlam olsun diye böyle bir karar aldık. Orta düzey oyuncuya verdiğimiz para ile altyapıyı şekillendirebiliriz. 2.5 ay içinde Türk spor tarihinde tüm bunları yapan yönetim olduğunu zannetmiyorum. Yaptıklarımızı öne çıkarmak da istemiyoruz. Biz iyi niyetliyiz, çalışıyoruz. Çatlak ses çıkar, art niyetli insanlar olur. Bunlar hep olacaktır. Üst düzey yönetimlerde her zaman olur. Burada niyetimiz önemli. Bu şehrin en iyi şekilde temsil edilmesi gerektiğine inanıyoruz. Buna herkes inansın. Bu kulübü iyi yerlere getirmek için geldik” diye konuştu.