Başkan Çetin’den Taraftara Davet

Başkan Aziz Çetin, Aytemiz Alanyaspor maçında taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu belirtti.

Başkan Çetin’den Taraftara Davet
25 Kasım 2021 19:39

Spor Toto Süper Lig’in 14’üncü haftasında sahasında Aytemiz Alanyaspor’u konuk edecek Fraport TAV Antalyaspor’da bu mücadelenin hazırlıkları sürerken, Başkan Aziz Çetin taraftar desteği ile 3 puan almak istediklerini söyledi.

Takımda bir aile ortamı oluştuğuna dikkat çeken Başkan Çetin, “Nuri Şahin’in futbol sorumlusu olarak göreve getirilmesinden sonra 5 lig ve 1 kupa maçı oynadık. 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi ile yolumuza devam ediyoruz. Taraflı tarafsız herkes futbolumuzdaki ilerlemeyi ve gelişimi görüyor. Biz takımımızda bu potansiyelin var olduğuna inanıyorduk. Yeni ekip bu potansiyeli ortaya çıkarmaya başladı. Yenildiğimiz maçlarda bile mücadelemizi ortaya koyuyoruz. Bu oyunu ve takım içindeki sevgi dolu aile ortamını sürdürdüğümüz müddetçe saha sonuçlarının peş peşe geleceğini biliyoruz.” dedi.

Cumartesi günü Aytemiz Alanyaspor ile oynanacak mücadelede taraftarları tribünde görmek istediğini de sözlerine ekleyen Aziz Çetin “En önemli eksiğimiz taraftarımızın desteği. Şimdi ne kadar güçlü ve büyük bir aile olduğumuzu göstermek için önümüzde iyi bir fırsat var. Biliyoruz ki maçın günü ve saati, turizm kenti Antalya için çok uygun değil. Yaptığımız girişimlerden sonuç alamadık ve bu durumu değiştiremedik. Tek isteğimiz, tüm taraftarımızın takımımızın başarısına odaklanması ve imkanı olan herkesin cumartesi günü saat 13.30’da stadımızda olması. Cumartesi günü de taraftarımızın bize vereceği destekle inşallah sahadan 3 puanla ayrılacağımıza inanıyoruz.” şeklinde konuştu.