Başkan Bulut Bu Sezonu Feda Yılı İlan Etti

Başkan Cihan Bulut, Antalyaspor için bu sezonun “feda” sezonu olacağını ifade etti.

Başkan Bulut Bu Sezonu Feda Yılı İlan Etti
12 Temmuz 2018 16:01

Bugün TSYD Antalya Yönetim Kurulunun kendisini ziyaretinde konuşan Başkan Cihan Bulut, bu yılın Antalyaspor için feda yılı olması gerektiğini ifade etti.

Antalyaspor üzerinde bulunan temlikler kalktığında ve istasyon yeri satıldığında kentteki havanın değişeceğini vurgulayan Cihan Bulut, bugünkü mali krizlerin yalnızca temlikleri kaldırarak ve kaynaklar bularak yenebileceklerini belirtti. Bu yolda TSYD Antalya yönetimine çağrıda bulunan Başkan Bulut, camianın birlik olması için herkese çok büyük görevler düştüğünü, bu bütünlüğün sağlanması durumunda hak edilen yere gelineceğinden şüphesinin olmadığını açıkladı.

Temlik konusunu aştıkları zaman başka projeler hakkında konuşacaklarını da vurgulayan Başkan Cihan Bulut, bu yılın feda yılı olması gerektiğinin altını çizerek, “Antalya’yı, Antalyaspor’a sahip çıkmaya davet ediyorum. Bu yolda atılacak ilk adım da kombine bilet satışlarına destek olmaktır. Kombine bilet alan ve tribünde takımına sahip çıkan bir Antalyaspor görmek istiyoruz.” dedi.

Antalya’nın 19 ilçesinden de destek beklediklerini aktaran Başkan Bulut, “Zaman, birlik olma zamanıdır. El birliğiyle kulübümüze sahip çıkma zamanıdır. Localardan, kombine biletlerimize, stadyum isim hakkından forma-şort sponsorluğuna dek pek çok kalemle ilgili destek beklentimiz var.” ifadelerini kullandı.