Başkan Boztepe’den Sıralama Tahmini

Başkan Sinan Boztepe, Antalyaspor’un ligdeki hedefine ve transferlere değindi.

Başkan Boztepe’den Sıralama Tahmini
25 Kasım 2023 15:28

Basın mensuplarıyla akşam yemeğinde bir araya gelen Başkan Sinan Boztepe ve Basın Sözcüsü Evren Alkan, açıklamalarda bulundu.

Antalyaspor’un belirledikleri marka değerine yaklaştığını söyleyen Başkan Sinan Boztepe, “Antalya’nın en iyi markası Antalyaspor’un marka değerini artırmak için çalışıyoruz. İnşallah takımı daha ileriye taşırız.” dedi.

Çaykur Rizespor maçını kazanarak serilerini devam ettirmek istediklerini ve kendileri için çok önemli bir maç olduğuna da dikkat çeken Başkan Boztepe, “Çaykur Rizespor maçı bizim için önemli bir maç. Bizim için her rakip değerli. Rize’ye karşı da hazırlıklarımızı yaptık. Onları pazar günü misafir edeceğiz ve niyetimiz 3 puanı almak” diye konuştu.

Kadroya bu sezon kattıkları oyunculara da değinen Boztepe, “Orta sahaya kiralık olarak dahil ettiğimiz Dario Saric de kaleci Helton da bizim için değerli oyuncular. İkisinin üzerine transfer ekibimizle çalışıyoruz. Başarı hedefi olan kulüpte de başarılı oyuncularımızı çok hızlı bir şekilde satmak gibi bir niyetimiz yok. Kaluzinski’ye gelen resmi bir teklif yok ama Kaluzinski de bizim için değerli oyuncularımızdan birisi. Onu da kadromuzda tutmayı planlıyoruz. Takip ettiğimiz oyuncular var. Bazı eksik bölgelerde ihtiyaçlarımız var. Bunun farkındayız. Üzerinde çalışma yapıyoruz. Sürpriz isimler olacaktır. Bütçeler belli ve bu doğrultuda çalışmalarımıza araştırmalarımıza devam ediyoruz. Buksa ile ilgili pazarlığa girebiliriz. Önümüzdeki süreçte onunla alakalı pozisyon almadık. Teknik çalışma da yapmadık. İhtiyacımıza göre değerlendirilebilecek bir durum.” ifadelerini kullandı.

Antalyaspor’un lig sonunda hedeflediği lig sıralamasına da değinen Boztepe, “Şu anki fikstür çok iyi. Allah nasip ederse bu fikstürden değerli puanlar alırız. Fenerbahçe ve Galatasaray’a karşı çok iyi oyunlar çıkardık. Trabzonspor’a karşı son 30 dakika iyi oynadık ama hepsinden mağlubiyetle ayrıldık. Buna benzer şanssızlıklar yaşamadığımız sürece sezon sonunda ligi ilk beş ya da altıncı sırada bitirmeyi planlıyoruz” şeklinde konuştu.

ETİKETLER: