Başkan Boztepe’den Eleştirilere Yanıt

Başkan Sinan Boztepe, Fenerbahçe maçının ardından sessizliğini bozarak açıklamalarda bulundu.

Başkan Boztepe’den Eleştirilere Yanıt
5 Şubat 2024 20:20

Antalyaspor’da Başkan Sinan Boztepe, Fenerbahçe maçının ardından koruduğu sessizliğini iki gün sonra bozarak eleştirilere yanıt verdi.

Başkan Boztepe, yaptığı açıklamada Fenerbahçe maçıyla ilgili eleştirilere yanıt verirken bilet satışları ve loca konularına açıklık getirdi. Kulüp açısından eleştirileri dikkate alarak güçlü bir Antalyaspor için çaba göstereceklerini belirten Boztepe, “Değerli taraftarlarımızın her bir eleştirisini dikkatle inceleyip sahada ve tribünde daha güçlü bir Antalyaspor oluşturmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Başkan Sinan Boztepe’nin yaptığı açıklamaya taraftarların geneli inandırıcı bulmazken, Fenerbahçe maçından iki gün sonra yapılan açıklamanın tamamen vakit kaybı olduğunu savundu.

Sinan Boztepe’nin açıklamalarının tamamı şekilde:

Büyük Antalyaspor Taraftarı!

Fenerbahçe ile oynadığımız karşılaşma sırası ve sonrasında yapılan eleştirilerle ilgili bir açıklama yapma zorunluluğunun doğduğuna inanıyorum.

Söz konusu karşılaşmada, bilet satışlarının sistemsel olarak rakip taraftar Passolig’ine kapalı olmasına rağmen sadece Antalyaspor taraftarlarının bilet alabildiğini söylemek, halihazırda bulunan sistem içerisinde mümkün olamıyor.

Gerek sezon başı açılan kombine kart satışlarımızda kombine alan futbolseverler, gerek başka takım Passolig’i ile bilet alan futbolseverler, gerekse de TFF Passolig’i ile satın alınabilen biletlerle maça girişler sağlanabiliyor. Mevcut talimatlara bakıldığında bunun önüne geçilmesi şu aşamada mümkün görünmüyor. Yeni sezonun başında bunun en aza indirilebilmesi için gerekli çalışmalar titizlikle yapılacaktır.

Localarda rakip takım taraftarlarının görülmesi ise tamamen loca sahiplerinin misafirleri ile ilgilidir. Antalyaspor A.Ş.’ye ait locada ise hem yöneticilerimizin misafirleri, hem sponsorlarımızın misafirleri, hem de konuk kulübün misafirleri yer alabilmektedir. Deplasmanlara gittiğimizde rakip kulüp tarafından bizlere ve misafirlerimize de loca tahsis edilmektedir.

Ancak localarda misafir de olunsa Antalyaspor’un kaybettiği bir maçta atkı açıp sevinmek, misafirin saygısızlığı ve terbiye sınırını aşması olarak değerlendirilmelidir. Buna loca sahiplerinin de uyarmaktan öte yapabileceği bir şey yoktur. Buna rağmen bundan sonraki müsabakalarda rakip takımın ürünleri ile maça girilmesine engel olacak uygulamalarımızın artırılarak süreceğini belirtmek isterim.

Seremonide yer alan çocukların içlerine farklı formalar giyip rakip takım oyuncularından imza almaları konusuna gelince: Bizler yönetim olarak küçük çocukların üzerlerini arayarak ne o evlatlarımızın psikolojileriyle oynamak, ne de Antalyaspor’umuzun kurumsal kimliğine yakışmayacak bir davranışta bulunmak istiyoruz. Bizlerin amacı Antalyaspor sevgisini geniş kitlelere yayıp çocuklarımızın evvela “Önce Antalyaspor”, sonra da “Sadece Antalyaspor” demelerini sağlamaktır. Nefret söylemleriyle değil sevgiyle, camiamızın hoşgörülü ve sıcak tavırlarıyla çocuklarımıza yaklaşarak bunu başarabileceğimizi düşünüyoruz.

Değerli taraftarlarımızın her bir eleştirisini dikkatle inceleyip sahada ve tribünde daha güçlü bir Antalyaspor oluşturmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

Saygılarımla;

Sinan Boztepe

Antalyaspor Başkanı

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.