Başın Öne Eğilmesin

İsimler üzerinden veya teknik olarak eleştiriler olacak ama bunların dozajının iyi ayarlanması gerektiğini düşünüyorum…

Başın Öne Eğilmesin
27 Kasım 2018 08:27

Erzurum deplasmanında hem hava şartları hem de rakibin formda olması beni korkutuyordu. Ama hava şartları açısından korkulan olmadı hatta sahamızdaki zeminden daha iyi şartlarda mücadele ettik. Ama sezonun en kötü futbollarından birini oynayarak maalesef kaybettik.

Sahada geçmiş maçlardaki kadar mücadele etmeyince skora da ulaşamıyorsun. İki haftadır aldığımız mağlubiyetlerin bence temel sebebi budur. Şu anda bulunduğumuz sıralama ve topladığımız puan, sene başındaki hedeflerimizi kıyaslarsak eğer başarıdır. Hele kalan 4 maçta 5 puan daha toplayabilirsek eğer, ligin 2. yarısını çok rahat geçireceğimizi ve teknik ekip ve yönetimin de dediği gibi gelecek senenin planlarını yapmaya başlayacağımızı düşünüyorum.

İsimler üzerinden veya teknik olarak eleştiriler olacak ama bunların dozajının iyi ayarlanması gerektiğini düşünüyorum. Sene başında hedef üst sıralar olsa, transfere büyük paralar harcanmış olsa ve her mevkide birçok alternatif olsa yine eleştirinin dozajı daha fazla olabilir ama şu anda eldeki imkanlarla futbolcular ve teknik ekibin maksimum katkılarını verdiklerini düşünüyorum ve onları başarılı buluyorum.

Göztepe maçı çok önemli. Sonrasında çok zorlu bir fikstür bizi bekliyor olacak. Bu maçtan alacağımız 3 puan bizi oldukça rahatlatacak ve futbolcular üzerinde oluşmaya başlayan baskıyı azaltacaktır.

Bizler de bu önemli maçta geçmiş maçlardan daha kalabalık şekilde tribündeki yerimizi alıp, rakibi baskı altına almalıyız. Bu önemli maçta Antalyaspor’a gönül verenlerin tribünlerini doldurup 90 dakika takıma destek olacaklarından şüphem yok.

Cumartesi günü 16.00’da Antalyaspor Stadı’nda görüşmek üzere…