Başımız Sağ Olsun

Sahada vasat bir futbol vardı ama takım istekliydi herkes bir şeyler yapmaya çalışıyordu …

Başımız Sağ Olsun
25 Ekim 2017 07:51

Yazımı yazmaya başlamadan önce kötü bir haber aldık maalesef. Antalyaspor tribünlerinin sevilen simalarından Mevlüt Toklu yedi aydır kanserle sürdürdüğü mücadelesini kaybetti. Bütün Antalyaspor camiasının başı sağ olsun. Nurlar içinde uyu abi, Allah senden aldığı ömrü çocuklarına versin inşallah. Her şeye rağmen neşeli ve güçlüydün ama olmadı…

Kasımpaşa maçına gelecek olursak, cuma akşamı mesai çıkışı olmasına rağmen tribünlerin büyük bir çoğunluğu doluydu. Bu maç bizim için çok önemliydi. Bursaspor deplasmanı öncesi vasat futbola rağmen üç puan almasını bildik. Aslında maça iyi başlayan taraf bizdik. İlk yirmi dakika oyunun hakimiyeti bizdeydi hatta net bir gol pozisyonundan yararlanamadık Deniz Kadah ile. Sonrasında maç boyunca tat vermedi Antalyaspor.

Sakat ve cezalılardan ötürü orta sahada geçen sezon devre arasında transfer edilen Harun Alpsoy görev aldı. Harun sezon başı kampını iyi geçiren isimlerden birisiydi. Hatta kamptaki bir hazırlık maçını izlerken “bu çocuk bu sene çıkış yapar ve takıma faydalı olur” diye söylemiştim. O da eline gelen fırsatı çok iyi değerlendirdi ve sahada bulunduğu süre içerisinde takımda pozitif işler yaptı. Harun bu takımın geleceği, umarım bu yakaladığı şansı iyi değerlendirip üstüne katarak devam eder.

Sahada vasat bir futbol vardı ama takım istekliydi herkes bir şeyler yapmaya çalışıyordu. Kötü futbola rağmen kazanmasını bildik bu önemliydi.

Şimdi önümüzde zorlu Bursaspor deplasmanı var. Bursaspor deplasmanları zevkli ve çekişmeli geçmiştir hep. Umarım güzel bir deplasman olur. Bursa’da görüşmek üzere…