Baraj Yükseliyor

Konya maçındaki taraftar, Trabzon maçında da olursa kaybetmeyeceğimize eminim. Taraftar üstüne düşen görevi yapacaktır…

Baraj Yükseliyor
25 Nisan 2018 08:55

Konyaspor’u kendi sahamızda yenemediğimiz için zorlu 4 haftaya diken üstünde girmek durumundayız.  Alttaki takımların iyi oyunu ve kazandığı puanlar nedeniyle küme düşme barajı sürekli yükseliyor. Önümüzde Trabzon ve Başakşehir ile içeride oynacağız, Gençlerbirliği ve Alanyaspor ile de deplasmanda karşı karşıya geleceğiz.

Bu maçların her biri birbirinden zor. Özellikle Gençlerbirliği ve Alanyaspor deplasmanlarından puan çıkarmamız gerekiyor. Haftaya Antalyaspor’un her şeyini bilen bir teknik direktör ile karşılaşacağız, galip gelmemiz zor görünüyor. Galip gelmesek de kaybetmememiz gerekiyor.

1 puanın çok önemli olduğu ve telafinin olmadığı haftalara geldik. Ligde kalmak adına stratejimizi iyi belirlememiz lazım. Kadromuz tam uyum sağlamışken, yaşanan sakatlıklar nedeniyle zor duruma düştük. Özellikle Deniz Kadah’ın sakatlığı tüm uyumumuzu bozdu. Nazım Sangare’nin alışık olduğu sağ bek pozisyonunda oynaması gerekiyor. Açık oynamak başka bir olay… Jevctovic ve Maicon’dan daha etkili yararlanmamız gerekiyor.

Trabzonspor gibi takımlar ligdeki iddiasını kaybettikleri anda psikolojik olarak düşüyorlar. Geçen hafta Sivas maçında aldıkları mağlubiyet bunun göstergesiydi. Kalecileri Onur Kıvrak’ın da kadroda olmayacağını düşünürsek şansımız da artıyor.

Trabzon maçını kaybedersek he rşey bitmeyecek ama her şey bizim için daha da zorlşacak. Konya maçındaki taraftar, Trabzon maçında da olursa kaybetmeyeceğimize eminim. Taraftar üstüne düşen görevi yapacaktır.