Bal Yapmayan Arı

Kulübün içerisindeki karışıklık, tribünlere de yansıdı maç sonunda …

Bal Yapmayan Arı
27 Eylül 2016 08:42

Yönetimin hafta içi oynadığı kumar tutar mı tutmaz mı Akhisar maçının bitiş düdüğüyle belli olacaktı. Antalyaspor sahaya son haftalarda olmadığı kadar hırslı çıktı. Top rakibin ayağına geldiği anda arkasında hemen bir futbolcu belirdi ve Akhisar’a oyun kurma imkanı vermedi. Bu anlamda Antalyaspor sınıfı geçti. Maçın ikinci yarısının son on beş dakikasında ise Akhisar resmen galibiyeti kaçırdı. Motta’nın akıl almaz hatası belki de üç puana mal olacaktı. Bu arada Morais’in özellikle Sakıb’ı alıp hücumda kanada koyması yönetime resmen tepki gibiydi. Rennie, Jevtoviç gibi iki yeni kanat oyuncusunu yetersiz görmüş olacak ki böyle bir hamle yaptı.

Maç sonunda kazanamama serisini sürdüren Antalyaspor istikrarını sürdürdü ve sene başında yapılan transfer hatalarının ve iç çekişmelerin cezasını çekmeye devam etti. Maç sonu tribünler de ikiye bölündü. Bir kısmı futbolcuları alkışlarken, diğer bir kısmı takımı prostesto etti. Kulübün içerisindeki karışıklık, tribünlere de yansıdı maç sonunda. Sonuç olarak ne kadar iyi oynarsan oyna eğer sonuca yansıtamıyorsan başarısızsındır.

Eto’o gibi bir futbolcuyu kadro dışı bırakıyorsan onun yerine koyacak adamın olması gerekir. Bu kötü kadro planlamasında Eto’o nun yedeği olabilecek bir futbolcu maalesef kadroda yok. Ne Deniz Kadah ne de Emre Güral bu pozisyonu doldurabilecek isimler değil.

Önümüzdeki dört haftada resmen korku tüneline giriyoruz. Galatasaray, Beşiktaş, Kayseri deplasmanlarının yanı sıra içerideki Rizespor maçı… Bu maçlardan altı uan ve üstünü çıkartamazsak olacakları düşünmek bile istemiyorum.

Maalesef Morais kredisini ciddi şekilde azalttı ve önümüzdeki dönemde de benim açımdan umut verici bir görüntü sergilemiyor. Her ne kadar bu dönemde hoca değişikliğine karşı olsam da elimizdeki tek seçenek olarak haftalar geçtikçe bu kalmış gibi görünüyor. Zira treni kaçırırsak devre arasında 3-5 milyon dolar bile harcasak bu takımı kurtaramayız. Yönetimin başarılı olup olmadığını ilk olarak saha içi sonuçlarının belirleyeceğini bildiğini ve buna yönelik hamleler yapacağına inanıyorum.

Şans umarım İstanbul deplasmanında pazar günü bizimle olur.