Aziz Çetin Anonim Şirkette Yeniden Başkan Seçildi

Antalyaspor A.Ş. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

Aziz Çetin Anonim Şirkette Yeniden Başkan Seçildi
30 Eylül 2022 18:26

Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde yapılan Antalyaspor A.Ş. Olağan Genel Kurulu , divan kurulunun oluşturulması ile başladı. Antalyaspor A.Ş. Divan Kurulu, Kamile Yıldırım Gülgün başkanlığında, Burhanettin Çalım, Selin Tezel ve Can Atıl’dan oluştu.

Atatürk, Türk büyükleri ve şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşımız okundu. Genel kurulda, yönetim kurulu faaliyet raporu, mali tablolar, bilanço ve gelir tablosu okundu. 01.06.2021 – 31.05.202 arasında görev yapan yönetim kurulu oy birliği ile ibra edildi. Ardından tek liste ile gidilen seçimde yeni yönetim kurulu belirlendi. Bağımsız denetim şirketinin belirlenmesinin ardından yeniden başkanlığı seçilen Av. Aziz Çetin bir konuşma yaptı.

Konuşmasına, Kurucu Başkan Atilla Vehbi Konuk ve Antalyaspor’un kuruluşunda emeği geçenleri anarak başlayan Başkan Çetin, 16 aydır görev yaptıklarını hatırlatarak, “Geçtiğimiz sezon rekorlarla dolu bir sezon yaşadık. Bu sezon iyi başladık ama futbolun içinde dalgalanmalar olabilir. İyi bir teknik ekip ve iyi bir futbolcu kadromuz var. Dalgalanmaların da bazen faydasını görüyoruz. Kimin yanımızda olduğunu, kimlerin ellerini ovuşturduğunu fark edebiliyoruz” dedi.

Görevde bulunduğu süre içinde yönetim ve denetim kurulunda yer alan, ancak yeni yönetimde bulunmayacak olanların isimlerini tek tek okuyarak teşekkür eden Başkan Çetin, “Bugünden itibaren artan sorumluluğumuzu yeni yönetim kurulumuz ile omuzlayacağız. Tribünde bayrağını salladığım kulübüme ‘Var bir hayalimiz’ diyerek başkan oldum. Hayallerimizi gerçekleştirmek için buradayız” diye konuştu.

Bu sene 1 kuruşun bile hesabını yaptıklarını ifade eden Başkan Çetin, “Ekonomik şartlar, dövizdeki yükseliş, euro bazlı giderlerimiz, TL bazlı gelirlerimiz nedeniyle bu sene her zamankinden zor geçecek. Gelecek sezon daha güçlü bir Antalyaspor için bu sezonu çok dikkatli ve tedbirli geçirmek zorundayız. Ya tek yumruk olup tüm engelleri aşacağız, ya da geçmişteki gibi kısır çekişmelerin arasında kaybolup gideceğiz. Yapacağız diye vakit geçirmeyeceğiz, yapacağız. Yapabiliriz, çünkü yapabileceğimize inanıyoruz. Her başarı hikayesinin arkasında cesur kararlar alan birilerini göreceksiniz. Bize cesur kararlar aldıracak olan ise camiamızın bize olan inancı, güveni ve desteği olacak. En büyük Antalyaspor” ifadelerini kullandı.

Antalyaspor A.Ş. Yönetim Kurulu Listesi

Antalyaspor’un yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Aziz Çetin
Sabri Gülel
İsmail İltemir
Sezgin Özer
Mehmet Hasan Güneysu
Fesih Tamince
Emrah Çelik
Sami Güral
Aytaç Altay
Yener Yıldırım
Adnan Başkan
Emin Şaşıoğlu
Abdulkadir Satıcı
Ferit Sezer
Kerem Çankaya
Tarık Sarvan
Yıldıray Karaer
Hasan Ulaş Yıldırım
Hasan Tosun
Mustafa Ergün
Levent Ördek
Medeni Çelebi
Yasin Demir
Gökhan Çetin
Yusuf Çolak
Ali Yeşil
Alkan Evren
Sinan Boztepe
Oktay Güzel