Avantaj Kaybettik

Bizim için sezonun en önemli maçlarından birisi geldi çattı. Maç biletleri şimdiden satışa çıktı …

Avantaj Kaybettik
12 Nisan 2017 08:23

Rüya gibi bir sezon geçiriyoruz. Yönetim, futbolcu ve taraftar bir olunca bir camianın nasıl başarılı olduğunu haftalardır gösteriyoruz.

Avantaj kaybettik diyorum çünkü Trabzonspor’un Beşiktaş ile oynadığı maçta puan veya puanlar kaybetmesi muhtemeldi ve mağlup oldular. Ayrıca bir taraftar ve iyi bir futbol izleyicisi olarak iki takımı tebrik etmek istiyorum. Oynadıkları futboldan ötürü müthiş bir maç oldu. Bu hafta kazansaydık sıralamadaki rakibimiz Trabzonspor’un bir puan önüne geçecektik ve bu bizim için iyi bir avantaj olacaktı. Eğer Avrupa kupasına gitmek istiyorsak, Trabzonspor maçını mutlak kazanmamız lazım. İç sahada iyi bir takımız. İnşallah Trabzonspor maçından da alnımızın akıyla çıkacağız.

Gençlerbirliği maçının ilk 25 dakikası hariç takımı beğendim. Takım kazanma arzusunu sahaya yansıtıyor bu gelecek adına güzel bir şey. Gençlerbirliği’ni skor 1-1 iken mağlup edeceğimiz pozisyonu 85. dakikada kullandığımız serbest vuruşta yakaladık ama Deniz Kadah  değerlendiremedi. Berabere kaldık ama Trabzonspor mağlup oldu ve iç sahada sıralamadaki rakibimizle oynayacağız. İyi yanından da bakmak lazım olayın.

Yaklaşık 550 kadar Antalyaspor taraftarı takımını deplasmanda yalnız bırakmadı. Bu maç pazar günü olsaydı bu rakam 1000’i rahatlıkla bulabilirdi.

Bizim için sezonun en önemli maçlarından birisi geldi çattı. Maç biletleri şimdiden satışa çıktı. Bu iyi bir hamle ve şehrin dört bir yanındaki bilboardlarda bu maçla alakalı görseller yer almalı. Bu maçı sabırsızlıkla bekliyorum. Güzel bir maç olacağı kesin.

“Zafer İnananlarındır”