ATSO’dan Antalyaspor’a Destek

ATSO 2022-2026 dönemi Meslek Komiteleri ikinci müşterek toplantısında bir araya geldi.

ATSO’dan Antalyaspor’a Destek
18 Aralık 2023 17:53

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu ve meslek komitesi üyeleri  , ATSO Meslek Komitesi üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen 2023 yılının son müşterek toplantısında Antalyaspor’a verdikleri destekleri göstermek amacıyla kendilerine hediye edilen kırmızı-beyaz formalarla poz verdi.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, Meslek Komitesi Üyeleri ile birlikte 2023 yılı ATSO Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısı’nın son gününde, şehrin takımı Antalyaspor’a desteklerini göstermek amacıyla ATSO yönetimi tarafından kendilerine hediye edilen formalarıyla poz vererek anlamlı bir harekete imza attı. Meslek Komitesi Üyeleri bu jestleriyle sadece sporun değil, aynı zamanda şehrin dayanışma ve birlik ruhunun önemine vurgu yaptı.

ATSO Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısı’nda, Danışman Dr. Bader Arslan, Dünya, Türkiye ve Antalya ekonomisini değerlendirdiği sunumunu gerçekleştirdi. Toplantının ikinci gününde, ekonomi yazarları, Ekonomi Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ ve Ekonomi Gazetesi Yazarı Vahap Munyar oldu. Antalya ve Türkiye ekonomisi 2023 yılı değerlendirmeleri ile 2024 yılı beklentilerine ilişkin gerçekleşen söyleşide katılımcılar, 2023 yılının ekonomik performansını ve önemli göstergelerini değerlendirirken, aynı zamanda 2024’e dair beklentilerini tartıştılar. Etkinliğin soru-cevap bölümünde Hakan Güldağ ve Vahap Munyar gibi deneyimli ekonomi yazarlarının görüşleriyle katılımcılara önemli bir perspektif sunarak, gelecek yılın potansiyel ekonomik rotasını belirlemede fikir sahibi olmalarını sağladı. Toplantı, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar’ın konuklara hediye takdimi ile sona erdi.

 

ETİKETLER: , ,