Antalyaspor’da Atletizm Buluşması

Antalyaspor atletizm takımı, sporcu aileleri ve yönetim kurulu ile bir araya geldi.

Antalyaspor’da Atletizm Buluşması
11 Eylül 2023 11:23

Yaklaşık bir sene önce faaliyetlerine başlayan Antalyaspor atletizm takımı, Antalyaspor Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde yönetim kurulu üyeleri ve sporcu aileleri ile bir araya geldi. Ülkemizin en tecrübeli atletlerinden Çiçek Solon Şensoy’un söyleşisini de içeren buluşmada keyifli anlar yaşanırken akreplerin genç atletleri de Şensoy’un önemli deneyimlerini değerlendirme fırsatı yakaladı.

Suphi Türel Kongre Salonu’nda 10 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilen program, yapılan açılış konuşmaları ile başladı. İlk konuşmacı olarak söz alan Antalyaspor Kulübü Başkan Vekili Mustafa Türker, geçtiğimiz günlerde kaza geçiren futbolcu Naldo Pereira’nın ailesine geçmiş olsun dilekleri ile başlattığı konuşmasını Antalyaspor Kulübü’nün sporu şehrin bütününe adapte ettikten sonra olimpiyatlara sporcu yetiştirmeyi amaçladığı söyleyerek sürdürdü. Türker, sözlerini başarılı evlatlarını Antalyaspor’a emanet eden sporcu ailelerine teşekkür ederek sonlandırdı.

Başkan Vekili Türker’den sonra söz alan Yönetici Ali Topuz ise Antalyaspor’un lokomotifi futbol olan büyük bir spor kulübü olduğunu, bu vesile ile Naldo’nun ailesi için şifa dilediklerini vurguladığı sözlerinde atletizmin sporun temelini oluşturduğuna dikkat çekti. Ali Topuz sözlerini 27 Ağustos 2022 tarihinde kurulan atletizm şubesinin bugün bünyesinde 86 lisanslı sporcusu olduğunu ve toplam 108 madalya kazandığına vurgu yaparak sürdürdü ve bu başarılı dönem için Başkan Av. Aziz Çetin başta olmak üzere tüm Antalyaspor ailesine teşekkür etti.

Yöneticilerin yaptıkları konuşmaların ardından kürsüye çıkan 80 yaşındaki başarılı atlet Çiçek Solon Şensoy, 20 yılı aşkın süredir yaşadığı Antalya’ya ve Antalyaspor’a büyük bir aidiyet duyduğunun altını çizerek başladığı konuşmasında atletizm ve eğitim yaşamına dair ilham verici bir konuşma gerçekleştirdi.

Şensoy’un konuşmasının sonlanması ile çeşitli genç yaş kategorisinden sporculardan yönetim kurulu üyelerine kadar tüm katılımcıların dâhil olduğu soru-cevap bölümüne geçildi. Bu bölümde Şensoy tarafından atletizm ve günlük yaşam, antrenman teknikleri, farklı branşlardaki tecrübeler, yaşanan zorluklar ve ilginç anıların anlatılması ile son derece keyifli anlar yaşandı.

Soru-cevap bölümünün ardından sona eren etkinlikte Antalyaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Caner Canıtez ve Ali Topuz Çiçek Solon Şensoy’a günün anısına bir plaket takdim ettiler ve tüm katılımcılar çekilen hatıra fotoğraflarının ardından tesislerden ayrıldı.