Antalyaspor’un Transfer Bütçesi Belli Oldu

Antalyaspor’un yeni sezon için yapacağı transferlerin bütçesi belli oldu…

Antalyaspor’un Transfer Bütçesi Belli Oldu
28 Haziran 2018 12:32

Antalyaspor’un yeni sezon için yapacağı transferlerin bütçesi belli oldu.

Antalyaspor Basın Sözcüsü Cumhur Arıcı, yeni sezonun transfer bütçesini 11-12 milyon Euro civarında olacağı açıklamasında bulundu.

Önceliğin sol bek ve sol kanat mevkilerinde transfer yapmak olduğunu belirten Arıcı, taraftarları heyecanlandıracak birkaç oyuncu ile görüştüklerini ve önümüzdeki günlerde transferleri netleştireceklerini söyledi. Stoper bölgesi için de çalışmalar yürüttüklerine değinen Arıcı, toplam beş transfer ile takıma takviye yapmayı düşündüklerini aktardı.

Deniz Kadah’la görüşmelerin sürdüğünü ve  3-4 gün içerisinde durumun netleşmiş olacağını ifade eden Cumhur Arıcı, Ömer Şişmanoğlu’nun menajerleri aracılığı ile kendilerine gelen bir teklif olduğunu ve oyuncunun sakatlık durumunun araştırmasını yaptıktan sonra karar vereceklerini açıkladı.

Benzin istasyonu arazisi ihalesinin pazartesi günü gerçekleştirileceğini ve yayıncı kuruluşun kulüplere ödemesi gereken paranın ilk taksitinin de bu hafta ödeneceğini hatırlatan Arıcı, Antalyaspor’un kasasına yaklaşık 40 milyon TL gireceğini ve bu paralarla hem oyuncuların alacaklarının ödeneceğini hem de transfer çalışmalarında rahat hareket edeceklerini söyledi.