Antalyaspor’un Cezası Belli Oluyor

Antalyaspor’un cezası bugün belli oluyor …

Antalyaspor’un Cezası Belli Oluyor
8 Eylül 2016 10:50

Antalyaspor’un Konyaspor mücadelesi için aldığı “1 Resmi Müsabakayı Kendi Sahasında Seyircisiz Oynama” cezasının sonucu bugün öğleden sonra belli oluyor.

Kırmızı beyazlı ekibimiz, Disiplin Kurulu tarafından 52. madde istemiyle PFDK’ya sevk edilmiş ve PFDK tarafından da “1 maç seyircisiz oynama ve 50.000 TL para cezası” kararı çıkmıştı. Konu ile ilgili doneleri toplayan Antalyaspor yönetimi, geçtiğimiz günlerde itirazlarını yaptı ve kararın bugün yapılacak olan toplantıda görüşülüp açıklanması bekleniyor.

Disiplin Kurulu aynı hafta hem Antalyaspor’u hem de Konyaspor’u 52. maddeden PFDK’ya sevk etmiş; PFDK ise Konyaspor’a “15.000 TL para cezası”, Antalyaspor’a da “1 maç seyircisiz oynama ve 50.000 TL para cezası” vermişti. Ayrıca Alanyaspor – Antalyaspor mücadelesinde görevlendirilen bir temsilci ve bir gözlemcinin de Konyalı olduğu ortaya çıkmıştı.

Öte yandan Antalyaspor’un cezasının hafifletilmesinin ve cezanın yalnızca Alanyaspor mücadelesinde deplasman tribününde yer alan taraftarlara uygulanması şeklinde değiştirileceğinin de gündemde olduğu öğrenildi.