Arıcı: “Antalyaspor’un Batmasına Antalya Halkı İzin Vermez”

Antalyaspor Basın Sözcüsü Cumhur Arıcı kulübün maddi durumu, ligdeki son performansları ve takımdaki sözleşme yenileme görüşmeleri hakkında açıklamalarda bulundu…

Arıcı: “Antalyaspor’un Batmasına Antalya Halkı İzin Vermez”
21 Şubat 2018 18:55

Antalyaspor Basın Sözcüsü Cumhur Arıcı kulübün maddi durumu, ligdeki son performansları ve takımdaki sözleşme yenileme görüşmeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

AA muhabirine açıklamalarda bulunan Arıcı, Nasri ve Menez’in gerçekten yıldız futbolcular olduğuna değindi. Olmayınca olmadığını söyleyen Cumhur Arıcı, istedikleri sonuçları alamadıklarından dolayı ekonomik anlamda da bir takım zorluklar yaşadıklarını kaydetti.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Antalyaspor Onursal Başkanı Menderes Türel’in her anlamda yanlarında olduğunu söyleyen Arıcı, Menderes Türel’e teşekkür etti. Yeni yönetim göreve geldikten sonra yaklaşık 25 milyon liralık bir ödeme yaptıklarını açıklayan Cumhur Arıcı, “Menderes Türel başkanın katkılarıyla bu ödemeler yapıldı. Öncelikle var olan borçları bir düzene koymak istiyoruz. Bu anlamda iki projemiz var” diye konuştu.

Antalyaspor’un düzenli bir gelire kavuşacağını vurgulayan Arıcı, Antalyaspor’un batmasına Antalya halkının izin vermeyeceğini ama ciddi anlamda borçlarının olduğunun farkında olduklarını belirtti.

2-1’lik Kayserispor galibiyetinin ardından Osmanlıspor karşılaşmasının çok zorlu olacağına değinen Cumhur Arıcı, ligde Osmanlıspor’a göre daha rahat durumda bulunsalar da üç puanlı sistemde her an her şeyin değişebileceğini söyledi. Bir sonraki hafta Sivasspor maçına daha moralli girmek istediklerini ifade eden Arıcı, “O yüzden maça 3 puan için çıkacağız. Takımda moraller çok iyi. Geçen maçta Maicon kart cezalısıydı, cezası bitti. O da oynayacak ve inşallah bu maçtan üç puanla döneceğiz” dedi. Hesaplarına göre düşme barajının 34-38 puan arasında olacağını kaydeden Cumhur Arıcı, bu nedenle Osmanlıspor karşılaşmasında alınacak bir galibiyetle puanlarının 27’ye ulaşacağını hatırlattı.

Önümüzdeki sezonun planlamasına başlamadan önce sözleşmesi bitecek futbolcularla masaya oturacaklarını açıklayan Arıcı, görüşmelere yakında başlayacaklarını söyledi ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek 11 futbolcuyla birkaç hafta içinde sözleşme yenilemiş olacaklarını ifade etti.