Antalyaspor’da Transfere Para Yok

Antalyaspor’da Transfere Para Yok
7 Ocak 2015 00:00

Geçtiğimiz günlerde yapılan Antalyaspor Yönetim Kurulu Toplantısı’nda Antalyaspor’un acil nakde ihtiyaç olduğu belirtildi.

Yapılan toplantıda kulübün transfer planı çıkartılıp, transfer istekleri değerlendirildi. Gültekin Gencer, transfer için para olmadığını söyledi ve bu sebeple yardım beklediklerini dile getirdi.

Futbolculara kısa zamanda ödeme yapılması gerektiği de açıklandı. Gencer, yaptığı açıklamada bir sene içerisinde oyunculara 14 Milyon TL ödendiğini söyledi.

Futbolcuların son 3 aylık maaşlarının ödenemediğinin ve 14 maçlık maç başı ücretlerinin de ödenemediğini dile getiren Gencer, bazı oyuncuları takımdan göndereceklerini ve böylece para geliri sağlayacaklarını belirtti.

Öncelikli hedeflerinin oyuncularının ücretlerini ödemek olduğunu belirten Gencer, Antalya milletvekilleri ve Belediye Başkanlarının desteklerine ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes türel’in kulübe yardım yaptığını fakat bu yardımların yetmediğini belirten Gencer, biraz daha desteğe ihtiyaçlarının olduğunu söyledi ve başta diğer Belediye Başkanları olmak üzere, Antalyalı kesimlerden destek istedi.