Antalyaspor’dan Trabzonspor Maçının Hakemi Hakkında Açıklama

Antalyaspor, cumartesi günü sahasında ağırlayacağı Trabzonspor maçının hakemi Yaşar Kemal Uğurlu hakkında açıklamada bulundu.

Antalyaspor’dan Trabzonspor Maçının Hakemi Hakkında Açıklama
25 Ekim 2018 22:20

Antalyaspor, cumartesi günü sahasında ağırlayacağı Trabzonspor maçının hakemi Yaşar Kemal Uğurlu hakkında açıklamada bulundu.

Karşılaşmaya Yaşar Kemal Uğurlu’nun hakem olarak atanmasının kulüp ve camiada soru işaretleri yarattığı belirtilirken, son bir buçuk yıl içinde oynanan 3 Antalyaspor-Trabzonspor karşılaşmasına 2 kez atanan ve her iki maçtaki yönetimiyle de aleyhte verdiği hatalı kararların hafızalardaki tazeliğini korurken Yaşar Kemal Uğurlu’nun yine bir Trabzonspor maçında atanmasını manidar buldukları ifade edildi.

Açıklamada ayrıca yine de bundan önceki iki maçın aksine Yaşar Kemal Uğurlu’nun futbolun güzelliğine gölge düşürmeden düdük çalacağına ve 90 dakika boyunca yapılan bu atamaya yakışan bir yönetim sergileyeceğine inanıldığı kaydedildi.

Antalyaspor’dan yapılan açıklamanın tamamı şu şekilde:

“Süper Lig’in 4’üncü sırasında yer alarak yoluna emin adımlarla devam eden Antalyaspor’umuz ile Türk futbolunun köklü kulüplerinden Trabzonspor arasında 27 Ekim Cumartesi günü oynanacak olan karşılaşmaya Yaşar Kemal Uğurlu’nun hakem olarak atanması kulübümüz ve camiamızda soru işaretleri yaratmıştır.

Son 1.5 yıl içinde oynanan 3 Antalyaspor-Trabzonspor karşılaşmasına 2 kez atanan ve her iki maçtaki yönetimiyle de aleyhimize verdiği hatalı kararlar nedeniyle canımızı yakan Yaşar Kemal Uğurlu’nun yönetimi hala hafızalarımızdaki tazeliğini korurken üst sıraları da yakından ilgilendiren mücadeleye yine aynı ismin, yine bir Trabzonspor maçında atanmasını manidar buluyoruz.

Soru işaretlerine meydan vermemek adına başka bir atama yapılması mümkünken ısrarla taraftarımızın gözünde de özellikle Trabzonspor maçlarında güvenirliliğini kaybetmiş bir hakemin bu önemli karşılaşmaya atanmasını doğru bulmuyoruz.

Biz yine de bundan önceki iki maçın aksine futbolun güzelliğine gölge düşürmeden düdük çalacağına inanıyor, 90 dakika boyunca yapılan bu atamaya yakışan bir yönetim sergileyeceğine inanıyoruz.

Antalyaspor A.Ş.”