Antalyaspor’dan Sivas’a Gözdağı

Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, iyi futbolla galip geldiklerini ifade etti …

Antalyaspor’dan Sivas’a Gözdağı
23 Şubat 2016 11:00

Spor Toto Süper Lig’de evinde Çaykur Rizespor’u yenerek 10. sıraya yükselen Antalyaspor’da Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, iyi futbolla galip geldiklerini ifade etti.

Rizespor maçında iyi bir futbol ortaya koyduklarını belirten Ceylan, “Çaykur Rizespor maçında iyi bir galibiyet aldık. Fenerbahçe maçı kadar olmasa da iyi bir futbol oynadık ve galip geldik. Bulunduğumuz konumdan ortaya koyduğumuz futbolla en kısa sürede uzakşaşacağız. Takım gün geçtikte ritmini buluyor. Ligi de olabilecek en iyi konumda bitireceğiz.” dedi.

Ligde artık maç seçilemeyecek haftalara girildiğine dikkat çeken Ceylan, Sivasspor maçında hedeflerinin mutlaka üç puan olduğunu söyledi.

Ceylan, “Ligde bu saatte içeride ya da deplasmanda oynamak fark etmiyor. Her maç zorlu geçiyor. Biz sahada en iyi sonucu almak için mücadele edeceğiz. Bu hafta Sivasspor maçında hedefimiz her zamanki gibi üç puan almak olacak. Sadece bizim üç puan almamız yetmiyor, alt sıralarda yer alan takımlarla oynarken de puan aldırmamamız gerekiyor. İnşallah bu hafta Sivasspor maçını kazanarak yolumuza devam edeceğiz.” şeklinde açıklamada bulundu.

Ligde bu sezon yapılan hakem hatalarına da dikkat çeken Hasan Ali Ceylan, MHK’nin hakem adaylarını belirlerken bazı etmenleri tekrar gözden geçirmesini gerektiğinin altını çizdi. Ceylan, “Ligde bu sene hakem hataları bir hayli fazla oldu. MHK’nin hakemleri gençleştirme çalışmaları var ama hakem seçimlerinde yaptığı değerlendirmeleri değiştirmesi lazım. Umarım sezon sonunda hakem hataları en aza iner ve bu tartışmalar son bulur.” diyerek sözlerini noktaladı.