Antalyaspor’dan Kirişçiler İlkokulu’na Ziyaret

Antalyasporlu yöneticiler ve futbolcular, Kirişçiler İlkokuluna ziyarette bulundu …

Antalyaspor’dan Kirişçiler İlkokulu’na Ziyaret
22 Nisan 2017 13:04

Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk, Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Genel Koordinatör Servet Çavuşoğlu, Yardımcı Antrenör Servet Çetin, Takım Menajeri Cem Deda ve Antalyaspor futbolcuları Sandro Raniere, Zeki Yıldırım, Deniz Kadah, Harun Alpsoy; Kirişçiler İlkokulunu ziyaret etti.

Anasınıfı dahil olmak üzere 5 sınıftan oluşan okuldaki tüm sınıfları tek tek gezerek, öğrencilerin ders saatlerine konuk olan kırmızı-beyazlılar, öğrencilerle sıralara oturup onlarla sohbet etti. Öğrenciler de kendilerine verilen böyle bir 23 Nisan hediyesi için kırmızı beyazlılara teşekkür ederek, hayallerinin gerçek olduğunu dile getirdiler.

Antalyaspor heyeti okulun öğretmen ve öğrencilerine hediyeler verirken, öğrenciler de futbolcular ve yöneticiler ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Okul Müdürü Ramazan Eğriboyun ise yaptığı açıklamada öğrencilerin Antalyasporlu oyuncular ve yöneticilerin geleceğini duyunca heyecan içinde beklediklerini söylerken, bu ziyaret ile öğrencilerin unutamayacakları bir anı edindiklerini ve Antalyaspor sevgisi kazandıklarını aktardı.