Antalyaspor’dan Dört Bölgeye Transfer

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, yeni sezon için sürdükleri transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi…

Antalyaspor’dan Dört Bölgeye Transfer
10 Mayıs 2016 18:08

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, yeni sezon için sürdükleri transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Transfer komitesini oluşturduklarını hatırlatan Gencer, teknik heyetin istekleri doğrultusunda çalışma yapılacağını söyledi.

Takımın ihtiyacı olan dört bölgeye öncelikle nokta transfer yapılacağını belirten Gencer, “Bizimde daha önceden transfer gündemimiz zaten var. Bunların hepsinde en önemli zaman sözleşmesi biten futbolcuların olması ve ligin bitmesidir. Lig bitmeden bir futbolcuyla görüşmeyi Antalyaspor olarak etik bulmuyoruz. Lig bitsin her şey daha net konuşulacak” diye konuştu.

Antalyaspor’un gelecek sezon çok daha farklı bir performans sergileyeceğini kaydeden Gültekin Gencer, bu sezon deplasmanda çok az galibiyet aldıklarını aktardı.

Bir deplasman maçlarının kaldığını söyleyen Antalyaspor Başkanı, “Mersin İdmanyurdu galibiyeti geç geldi ama gelecek adına önemli bir galibiyetti. Gelecek sezon bu deplasman galibiyetleri daha çok olacak. İç sahadaki başarımızı, dış saha maçlarını yansıttığımız zaman ligde istediğimiz yerde olabiliriz. Antalyaspor iyi oyunculardan kurulu bir takımdır. Bu sezon istediklerimizi zaman zaman sahaya yansıtamadık. Şanssızlıklar oldu. Ligin son haftalarında düşme hattından yukarılarda olmamız sevindirici” dedi.

Teknik Direktör Jose Morais’in göreve başladığında ligi 48 puanla tamamlama hedefi koyduğunu vurgulayan Gencer, bu hedefe ulaşabilmek için önlerinde iki maç kaldığını vurguladı.

Bu iki maça kazanarak ligi bitirip gelecek sezon için plan yapmaya başlama gerektiğini belirten Gencer, “Şuan ligde averajla 10. sıradayız. Kalan iki maçı kazanıp ilk 9. İçinde ligi bitirmek istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz var. Futbolcu ve teknik heyetimiz taraftarında desteğiyle iç sahadaki son maçımızı kazanacaklardır” şeklinde konuştu.

Bu hafta sahalarında ağırlayacakları Trabzonspor maçını kazanmayı hedeflediklerini kaydeden Gültekin Gencer, maçın Cuma günü saat 20:00’e alındığını hatırlattı.

Hiçbir şeyin mazereti olamayacağını ve kazanmayı düşünmeleri gerektiğini kaydeden Gencer, “Rakibimiz sezon içinde inişli çıkışlı bir grafik çizdi. Bazı problemler yaşadı. Benzeri olaylar bizde de yaşandı. Hocamız değişti. Hocamız rahatsızlandı. Denk güçlerin mücadelesi ve kolay bir maç olmayacak. Biz yerimizi korumak isterken, rakip bizi yenip üste çıkmak isteyecek. Bu sezon Beşiktaş hariç, şampiyonluk yaşamış ve ligin zirvesinde yer alan bütün takımları sahamızda yendik. Trabzonspor galibiyeti ile iç sahadaki serimizde devam etmek istiyoruz” diye konuştu.