Antalyaspor’dan Büyük Başarı

Antalyaspor Kulübü, voleybol takımının da 2. Lig’e yükselmesi ve diğer branşlarda başarıların gelmesiyle birlikte önemli bir başarıya da ulaştı…

Antalyaspor’dan Büyük Başarı
20 Şubat 2018 10:13

Antalyaspor Kulübü, voleybol takımının da 2. Lig’e yükselmesi ve diğer branşlarda başarıların gelmesiyle birlikte önemli bir başarıya da ulaştı.

Takım sporlarında Antalyaspor A.Ş. çatısındaki futbolda ve hentbolda Süper Lig, basketbolda 1. Lig’de temsil edilen kırmızı-beyazlılar, Antalyaspor Kulübü Derneği çatısında bulunan ve 1. Lig’de temsil edilen Bayan ve Erkek Sutopu Takımları ile Korumalı Futbol Takımının ardından yaklaşık beş ay önce kurulan voleybol takımı da 2. Lig’de temsil edilmeye hak kazandı.

Yine Antalyaspor Kulübü Derneği bünyesinde bulunan Masa Tenisi Bayan Takımı Süper Lig’de, Masa Tenisi Erkek Takımı ise 1. Lig’de mücadelesini sürdürüyor. Judo branşında ise Gençler ve Ümitler kategorisinde yarışan sporcularımızın yanı sıra triatlon, bisiklet, cimnastik branşlarında da Antalyaspor temsil ediliyor.

Türkiye’de en çok branşta ve liglerde temsil edilen dört kulüpten birisi olan Antalyaspor, branşlara verdiği önemle birlikte Anadolu takımları arasında da tek ve en büyük kulüp olma ünvanını taşıyor.