Antalyaspor’da Üç Transfer Birarada

Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Antalyaspor, üç futbolcu ile sözleşme imzaladı.

Antalyaspor’da Üç Transfer Birarada
19 Ocak 2016 13:00

Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Antalyaspor, üç futbolcu ile sözleşme imzaladı.

Torku Konyaspor’da kiralık forma giyen Beşiktaşlı futbolcu Ömer Şişmanoğlu, İspanya 3. liginde mücadele eden Barcelona B takımından Lionel Enguene ve Mersin İdmanyurdu’ndan Oktay Delibalta kendilerini Antalyasporlu yapan sözleşmelere imza attılar.

Daha önce Antalyaspor forması giymiş olan Ömer Şişmanoğlu ile 1,5 yıl, Oktay Delibalta ile 5 ay ve Kamerunlu ön libero Lionel Enguene ile 3,5 yıllık sözleşme imzalandı.

İmza töreninde konuşan Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, birkaç gün içinde iki transfer daha yapmayı planladıklarını açıkladı. Lionel Enguene’nin Barcelona kulübünden yapılan bir transfer ve 8 yıldır Barcelona alt yapısında forma giyip yukarılara çıkmış bir futbolcu olduğunu kaydeden Gencer, Enguene’nin geleceğin yıldızı diyebileceğimiz bir futbolcu olduğunu söyledi.

Enguene’nin pozisyon olarak 8 ve 10 numara mevkilerinde oynayan bir futbolcu olduğunu belirten Gültekin Gencer, “Bunu bir transfer başarısı olarak yorumluyoruz. İlk başta kiralama söz konusuydu ama bedelsiz olarak almayı başardık. Antalyasporumuza hayırlı olsun. Gelecekte büyük bir güç olacak bizim için. Kendisine o kadar güveniyor ki serbest kalma maddesine 10 milyon avro rakamını koydurdu. 10 milyon avro serbest kalma maddesiyle sözleşme imzalıyoruz.” diye konuştu.

Antalyaspor’un yeni transferleri Lionel Enguene, Ömer Şişmanoğlu ve Oktay Delibalta ise yaptıkları konuşmalarda kırmızı beyazlı formayı giyecek olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.