Sağlık Ekibi Hakında Şok İddia

Antalyaspor’da sakatlığı sebebiyle uzun süredir forma giyemeyen Emre Güral ve Yekta Kurtuluş için şok bir iddia ortaya atıldı …

Sağlık Ekibi Hakında Şok İddia
9 Kasım 2016 17:50

Antalyaspor’da sakatlığı sebebiyle uzun süredir forma giyemeyen Emre Güral ve Yekta Kurtuluş için şok bir iddia ortaya atıldı.

Son iki haftayı galibiyetle kapatan Antalyaspor’da morallerin bir hayli yüksek olduğu gözlenirken, Emre ve Yekta ile ilgili oyunculara yanlış tedavi uygulandığı iddiası ortaya atıldı. Yedi haftadır forma giyemeyen Emre ve üç haftadır takımda şans bulamayan Yekta’nın çok daha kısa sürede takıma dönebileceği fakat yanlış tedavi sebebiyle bu sürecin uzadığı kaydedildi.   

İddialara göre Rizespor maçında alt adalesinde zorlama hisseden Yekta, kulüp sağlık heyetine durumunu anlattı. Yapılan kontrollerde herhangi bir problem görülmeyen Yekta, kendi isteğiyle çektirdiği MR sonuçlarını alınca tam anlamıyla şok oldu. Adalesinde ikinci derecede ödem ve zorlama olduğu öğrenilen Yekta, hemen sağlık ekibi tarafından tedaviye alındı. Henüz tam olarak iyileşmemesine rağmen sağlık ekibinin onayıyla antrenmanlara başlayan Yekta’nın düz koşu yaptığı sırada yine aynı sorunla karşılaştığı ve yeniden tedaviye alındığı öğrenildi. 

Yedi haftadır takımdan uzak kalan Emre Güral’ın da benzer sebeplerle sakatlık sürecinin uzadığı ifade edilirken, Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın en kısa sürede sağlık ekibinde yenilemeye gidilmesi için talepte bulunduğu öğrenildi.