Antalyaspor’a Spor Salonu Desteği

Mustafa Yılmaz; Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalyaspor Kulübü Derneği Nafiz Tanır ile birlikte Neriman-Erol Yılmaz Sosyal Bilimler Lisesi spor salonunun kullanımı için protokol imzaladı.

Antalyaspor’a Spor Salonu Desteği
3 Temmuz 2018 14:19

Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu üyesi olan ve ailesi adına okul yaptıran Mustafa Yılmaz; Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır ile birlikte Neriman-Erol Yılmaz Sosyal Bilimler Lisesi spor salonunun kullanımı için protokol imzaladı.

Okulun spor salonunun okul kullanımı dışında Antalyasporlu sporcular tarafından kullanılacğaını belirten Vali Karaloğlu, Antalya’daki tüm okullara talimat verdiklerini, mahallelerdeki okulların spor salonlarının okul kullanımı dışında mahalledeki gençlerin ve spor kulüplerinin 24 saat emrinde olduğunu söyledi.

Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır ise Antalyaspor’un amatör sporlarındaki gençlerinin spor salonunda çalışacaklarını belirterek, amaçlarının gençlerin spor yapması ve Antalyaspor kulübü adına iyi sporcu yetiştirmesi olduğunu söyledi. Türkiye liglerinde 12 branşta mücadele ettiklerini aktaran Başkan Tanır, bu salonunu birçok gencin yetişmesine vesile olacağını sözlerine ekledi.

Protokol töreninin ardından anne ve babasının adını taşıyan okulu yaptıran Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yılmaz’a  Vali Münir Karaloğlu tarafından onur belgesi takdim edildi.