Antalyaspor’a İhtarname

Nisan ayında yapılan mali kongrede ibra ile ilgili yetki alan Ali Yılmaz, noter kanalıyla kulübe ihtarname gönderdi …

Antalyaspor’a İhtarname
13 Haziran 2016 13:53

Nisan ayında yapılan mali kongrede ibra ile ilgili yetki alan Ali Yılmaz, noter kanalıyla kulübe ihtarname gönderdi.

Kongre kararıyla kulübü Türk Ticaret Kanunu 437. maddeye göre kulübü inceleme yetkisini alan Antalyaspor Vakfı eski başkanı ve Antalyaspor A.Ş. eski ikinci başkanı Ali Yılmaz’ın Gültekin Gencer ve yönetiminin şu ana dek kulübün kapılarını kendilerine açmadığı gerekçesiyle ihtarname yollayarak, inceleme ve denetleme yetkisinin kendisine verildiği ve bu sebeple gerekli kolaylığın sağlanmasını istediği öğrenildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Ali Yılmaz, “Bir aydan fazla süre geçmesine rağmen hesapları bize sunmadılar. İhtarname çekmek zorunda kaldık. Madem saklayacak bir şey yok, neden kongrede alınan kararı uygulamıyorlar? Profesyonel bir ekiple çalışma yapabilmemiz için bize gerekli kolaylık sağlanmalı. İncelemeden sonra bugüne dek kongrede söylediklerimin ve bende saklı olan birçok usulsüzlüğü ve daha fazlasını belgeleriyle cami ile paylaşacağım.” dedi.

Kendilerinin Antalyaspor üzerindeki kirli işlerin takipçisi olduğunu da dile getiren Yılmaz, yeni gelecek başkan ve yönetimin geçmişle işi olmaması için inceleme istediklerini kaydetti. Yeni yönetimin hayallerindeki büyük Antalyaspor’u kurmaya odaklanmaları için bir an önce hesapların incelenmesini sağlamaları gerektiğini belirten Yılmaz, önceliklerinin Antalyaspor Kulübü Derneği kongresine dek bu incelemeyi yetiştirmek olduğunu söyledi.

Yılmaz, “Eski yönetici arkadaşım Ali Şafak Öztürk’ün adaylığını memnuniyetle ve mutlulukla karşıladım. O günden beri Antalyaspor adına rahat uyuyorum. Antalyaspor üzerinden kimseye rant sağlanmayacak. Tüm gerçek Antalyasporluların arkasında kenetlendiği sayın Öztürk’e şimdiden yapacakları için teşekkür ederi, başarılar dilerim.” diyerek sözlerini noktaladı.