Antalyaspor’a Çifte Standart

Antalyaspor’un aldığı saha kapatma cezasının yankıları sürerken, TFF tarafından da uygulanan çifte standart dikkat çekiyor …

Antalyaspor’a Çifte Standart
6 Eylül 2016 09:38

Antalyaspor’un aldığı saha kapatma cezasının yankıları sürerken, TFF tarafından da uygulanan çifte standart dikkat çekiyor.

Kırmızı beyazlı ekibimiz yönetim nezdinde dün (pazartesi)  PFDK’ya itirazını yaparken, perşembe günü itirazın sonucunun açıklanması bekleniyor. Ayrıca Antalyaspor taraftarları da boş durmayarak TFF’ye ve konuyla ilgili BİMER’e itirazlarını sürdürüyor.

Öte yandan PFDK, uyguladığı çifte standartla da dikkat çekiyor. 30 Ağustos 2016 tarihinde hem Antalyaspor hem de Atiker Konyaspor 52. maddeden PFDK’ya sevk edilirken, kırmızı beyazlı ekibimize “1 Maç Seyircisiz Oynama ve 50.000 TL Para Cezası“, Atiker Konyaspor’a ise “15.000 TL Para Cezası” verdi.

Ayrıca 52. maddede geçen “Disiplin Kurulu; seyircisi, mensupları, futbolcuları nedeni ile olaylardan sorumlu kulüplere olayın ağırlığına göre, para cezası, saha kapatma ve seyircisiz oynama cezasını birlikte uygulayabileceği gibi sorumlu kulüp hakkında, bu cezalardan herhangi birini vermekle de yetinebilir.” kısmına göre takdiren cezaları onayan PFDK’nın bu cezayı alırken müsabaka görevlilerinin ve temsilcilerinin raporu doğrultusunda karar verdiği öğrenildi.