Mandıralı: “Antalyaspor, Savaşan Bir Takım Olacak”

Mandıralı: “Antalyaspor, Savaşan Bir Takım Olacak”
9 Ocak 2015 11:04

Antalyaspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, bugün yaptığı açıklamada Süper Lig’e çıkmaları için daha fazla savaşan bir takım olmaları gerektiğini belirtti.

Mandıralı yaptığı açıklamada Antalyaspor’un günbegün daha iyi futbol oynadığını ve kondisyonunun da arttığını söyledi. İyi poyunu skora da yansıtmaları gerektiğini belirten Mandıralı, Osmanlıspor karşısında takımın geriye düştüğünde dahi oyundan kopmadan neler yapabileceğini ortaya koyduğunu ifade etti.

İkinci yarıya daha farklı hazırlanacaklarını söylen Mandıralı, nokta transfer yaparak daha iyi yerlere geleceğini söyledi. Mandıralı, sözlerini şöyle sürdürdür:

İkinci yarıya daha farklı hazırlanacağız. Kadromuza Can Arat’ı kattık ve 2-3 transfer daha yapacağız. Takımdan gönderilecekler ve takıma gelecekler var. Teknik heyet olarak bütün birikimimizi oyuncularımıza aktarmaya çalışıyoruz. Onlar da sahada bize cevap veriyor. Rekabet daha da kızışacak ve bu da sahaya yansıyacak.

Diarra’nın satılacağına dair spekülasyonların doğru olmadığını söyleyen Teknik Direktör Hami Mandıralı, onu satmak gibi bir düşüncelerinin bulunmadığını söyledi ve aksine Diarra’ya eşlik edebilecek bir forvet oyuncusu almak istediklerini belirtti.

PTT 1. Lig’in zorlu bir lig olduğunu da ekleyen Mandıralı, sözlerini şöyle noktaladı:

Göreve başladığım zaman ligdeki oyuncuları tanıyordum ama ligi bilmiyordum. Artık lige de hakimim. Zorlu bir ikinci yarı olacak. Şampiyonluğun 5-6 takım arasında geçeceğine inanıyorum. Bu rekabetten galip çıkabilmek için daha fazla savaşmamız ve girdiğimiz pozisyonları değerlendirmemiz lazım. Bunun için oyuncularımızı daha dikkatli olmaya iteceğiz.