Antalyaspor, Kayserispor’a Bileniyor

Antalyaspor, Kayserispor’a Bileniyor
18 Aralık 2014 14:22

PTT 1.Lig’de cumartesi günü evinde Kayserispor ile karşılaşacak olan Antalyaspor, Kayserispor maçını hazırlıklarını sürdürdü.

Hasan Subaşı Tesisleri’nde teknik direktör Hami Mandıralı yönetimindeki antrenmanda düz koşu yapan oyuncular, daha sonra kodisyon yüklemesi yaparak antrenmanı südürdüler.Futbolcuların yaptığı şut çalışmasında Hami Mandıralı, bizzat görev alarak oyuncuları yönlendirdi.

Ozan Evrim’in katılmadığı antrenmanda, teknik direktör Hami Mandıralı’nın oyuncularla yakından ilgilendiği görülürken, hata yapan oyunculara da tatlı-sert uyarılarda bulunduğu gözlendi.

Boum, Emre Torun antrenman eksiklerini takımdan ayrı düz koşu yaparak kapattıkları görülürken, Önder Turacı takımdan ayrı koşu yaptı.

Antalyaspor, Kayserispor ile oynayacaı maç için hazırlıklarını sürdürürken Mandıralı, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Mücadele etmeden, sahada savaşmadan, takımdaşlık ruhunu yansıtmadan olmuyor. Daha iyi olmak zorundayız. Oyuncularımız idmana sahada çok iyi cevap veriyor. İyi savunma yapmaya başladık ve bunu da Boluspor maçında gördük. Bizim artılarımız, hem iyi savunma yapmak hem de hücumda üretkenlik ve bulduğumuz pozisyonları değerlendirmek. Kayserispor maçı çok önemli bir maç. Kazandığımız zaman aynı puana geliyoruz. Sonra yine içeride oynayacağız. Bu avantajı lehimize çevirmek için oyuncu arkadaşların maçta çok daha fazla fedakarlık yapması v taraftarlarımızın da bizi alnız bırakmaması lazım.