Antalyaspor Yönetiminden Ümit Uysal’a Ziyaret

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ı ziyaret etti.

Antalyaspor Yönetiminden Ümit Uysal’a Ziyaret
2 Şubat 2019 15:03

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk ve Yönetim Kurulu üyeleri, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ı ziyaret etti.

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, Yönetim Kurulu üyeleri Bora Terzioğlu ve Berkay Bahar, Antalyaspor Genel Menajeri Servet Çavuşoğlu ve Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Alp Özel’in yer aldığı ziyarette Muratpaşa Belediyesi’nin her zaman Antalyaspor’un farklı branşlardaki takımlarının ve taraftarın yanında oldukları belirtildi.

Muratpaşa Belediyesi ve Antalyaspor’un son 5 yıl içinde önemli işbirliklerini hayata geçirdiği hatırlatılırken, belediyenin sahip olduğu tüm spor tesislerinin Antalyaspor’un kullanımına sunulduğu kaydedildi.

Takımın en zor gününde taşın altına ellerini koymaktan çekinmediklerini ve Antalyaspor’un iki buçuk milyonluk Antalya şehrinin değeri olduğunu aktaran Ümit Uysal, kapılarının her zaman Antalyaspor camiasına açık olduğunu belirterek “çünkü biz Antalyasporluyuz” diyerek sözlerini noktaladı.

Ayrıca amatör spor branşlarının karşılıklı yapılan protokol ile geliştirilmesi için Muratpaşa Belediyesi ile Antalyaspor’un birlikte çalışma yapacakları öğrenildi.