Antalyaspor Yönetim Kurulu Toplandı

Antalyaspor’da geçtiğimiz çarşamba günü göreve seçilen yönetim kurulu, dün düzenlenen haftalık toplantıda bir araya geldi…

Antalyaspor Yönetim Kurulu Toplandı
17 Ocak 2018 10:39

Antalyaspor’da geçtiğimiz çarşamba günü göreve seçilen yönetim kurulu, dün düzenlenen haftalık toplantıda bir araya geldi.

Düzenlenen yönetim kurulu öncesi yeni yönetim kurluu Hamza Hamzaoğlu ile tanıştı ve doğum gününü kutladı.

Toplantıda alınan kararlar hakkında açıklamada bulunan Basın Sözcüsü Prof. Dr. Cumhur Arıcı, Hamza Hamzaoğlu’ndan takımdaki oyuncuların durumu hakkında bilgi aldıklarını söyledi. Antalyaspor’u kurulduğu günden bu yana yalnız bırakmayan taraftarların desteğiyle hem ekonomik hem de sportif anlamda zor bir süreçten geçen Antalyaspor’un en kısa sürede düzlüğe çıkacağına inandığını vurgulayan Arıcı, bu süreçte takımı desteklemeye devam edenlere teşekkür etti ve desteklerinin devam etmesi talebinde bulundu.

Yönetim kurulu toplantılarının yoğun bir katılımla gerçekleştiğini aktaran Prof. Dr. Arıcı, “Geçmiş dönemde kulüpte yönetici olarak emeği geçmiş ya da Antalyaspor’a katkı vermiş tüm Antalyasporlu hemşerilerimizin de bir teşekkürü hak ettiğini düşünüyorum. Bu amaçla Antalyaspor yönetim kurulu olarak, Beşiktaş maçından itibaren kendilerini bizzat ziyaret tribüne davet etme kararı aldık.” dedi.

Öte yandan bu yıl sponsorluk anlaşma süreleri biten Adopen, Ceysu, Yüksel Tohum ve Rixos’un durumuna da değinen Arıcı, bu markaların Antalyaspor ile bütünleşmesi sebebiyle tribünlerdeki isimlerin aynı adlarla devam etmesi kararını aldıklarını açıkladı.