Antalyaspor Üçlük Attı

Engin Erdem yazdı…

Antalyaspor Üçlük Attı
1 Ekim 2019 08:58

Geçtiğimiz hafta alınan 3-0’lık Kasımpaşa mağlubiyetin ardından tüm camiada Bülent Korkmaz aleyhine görüş hakimdi. Malatyaspor’un da sezona iyi başladığı varsayıldığı zaman olası bir mağlubiyette hocayla yolların ayrılacağını, hoca açısından sona gelindiğini düşünüyordum.

Geçtiğimiz yedi haftada alınan sekiz puanın hepsinde Antalyaspor’un ilk golü atan taraf olduğunu görüyoruz. Bu demek oluyor ki Antalyaspor ilk golü bir şekilde bulup rakip kale tarafında yakaladığı boşlukları değerlendirme konusunda gayet başarılı diyebiliriz. Bu durum ne kadar böyle sürecek? Ben sıkıldım açıkçası. Geçtiğimiz sezonki dar kadroya alınan skorlar başarılı fakat 0-0’ı da en iyi şekilde oynayabilen bir Antalyaspor izlemek istiyor insan. Ya ilk golü atamazsan ne olacak? Ya da şunu sormak isterim, Aatıf’ın uzaktan şutu gol olmasaydı ne olacaktı ? Ya Malatyaspor öne geçseydi? Şu an bambaşka şeyler konuşuyor olabilirdik.

Ceza sahası dışından çekilen şutlardan bulduğu üç gol Bülent Korkmaz’ı taraftar gözünde ipten aldı diyebiliriz. Hakan Özmert’in harika golü ise geçen haftayı unutturdu. Taraftarı sezon başından beri en çok havaya sokan an oldu. Ufuk’un Antalyaspor formasıyla attığı ilk golü de es geçmeyelim. Antalyaspor için çok faydalı bir transfer olduğu net. İlerleyen haftalarda adından çok daha fazla söz ettirecektir.

Gelecek hafta bu sezonun en ciddi sınavlarından birine çıkacak Antalyaspor. Fenerbahçe deplasmanında iyi oyunla alınacak sonuç ve oynanacak oyun, Bülent Hocanın gelecek adına planlarını daha net ortaya koyacaktır. Umarım her şey biz taraflı olur.

Son sözüm;  Türkiye Kupası’nın bu sezon bu geniş kadroyla sonuna kadar zorlanması gerektiği düşüncesindeyim. Kupa heyecanı yaşamak hem taraftarın hakkı hem de Avrupa için en kestirme yol.

Neden olmasın ?