Antalyaspor Sosyal Sorumluluk Projesine Dahil Oldu

Antalyaspor Sosyal Sorumluluk Projesine Dahil Oldu
20 Eylül 2022 16:46

Antalyaspor, çocuklar ve gençlerimiz için hazırlanan ve bir sosyal sorumluluk projesi olan “Dört Mevsim Güzel İnsan Olmak Sosyal İnovasyon Model” projesine dahil oldu. Antalyaspor’un projenin çalışma paydaşlarından biri olduğunu belgeleyen imzayı Başkan Av. Aziz Çetin, Antalya Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Süleyman Uysal ve Antalya Sağlıklı Yaşam Derneği (SAYAD) Başkanı Bahattin Bayraktar attı.

Atilla Vehbi Konuk Tesislerinde imzalanan protokolle bölünmüş ailelere mensup sosyal destek ihtiyacı olan dezavantajlı çocuk ve gençlere yönelik olarak hazırlanan ve İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından fon desteği sağlanan “Dört Mevsim Güzel İnsan Olmak Sosyal İnovasyon Model” projesi hayata geçirilecek ve Antalyaspor’da bu projenin paydaşlarından biri olacak.

Projenin paydaşları arasında Antalya Valiliği, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Müftülüğü, Kepez Belediyesi, Üsküdar Üniversitesi, SAYAD ve Akdeniz İlke Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği (İLKEDER) ve Antalyaspor bulunuyor. Proje çerçevesinde bölünmüş ailelere mensup olan ve dezavantajlı gençler ve çocuklar, Antalyasporlu futbolcular ile antrenmanda bir araya gelecek ve maçlarda misafir olacak.