Antalyaspor Özel Çocukları Ziyaret Etti

Özel çocuklara ziyaret sözü veren Antalyaspor Kulübü yönetim kurulu üyesi Selin Tezel, Döşemealtı’nda bulunan merkeze bir ziyaret gerçekleştirdi.

Antalyaspor Özel Çocukları Ziyaret Etti
2 Kasım 2023 18:40

Geçtiğimiz hafta düzenlenen Yeni Jenerasyon Moda Haftası etkinliğine birlikte katılım gösterdikleri özel çocuklara ziyaret sözü veren Antalyaspor Kulübü yönetim kurulu üyesi Selin Tezel, sözünü tutarak Döşemealtı’nda bulunan Özel Büyükşehir Özel Eğitim İş Uygulama ve Rehabilitasyon Merkezi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Yaklaşık 550 öğrenci kapasitesi ile Türkiye’nin en büyüğü olma özelliğine sahip merkeze hediyeleri ile birlikte gelen Tezel’i Özel Gereksinimli Bireyleri Destekleme Derneği Başkanı Mustafa Kılınç, Okul Müdürü Burcu Çobankaya ve İşletme Müdürü Harun Kal karşıladılar.

Antalyaspor Store Mağaza Müdürü İpek Oto’nun da yer aldığı ziyarette görsel sanatlar atölyeleri ve eğitim merkezleri gibi alanları gezen Selin Tezel, çocuklara ve eğitimcilere Antalyaspor Kulübü Başkanı Av. Aziz Çetin ve Antalyaspor A.Ş. Başkanı Sinan Boztepe’nin selamlarını iletti ve çocuklara isimlerine özel olarak hediyelerini verdi.

Ziyaret, çocuklar, eğitimciler ve idareciler ile birlikte çekilen hatıra fotoğrafının ardından tekrar görüşme dilekleri ile sona erdi.