Antalyaspor, Lige Verilen Araları Sevdi

Antalyaspor, Milli maçlar ve Türkiye Kupası karşılaşmaları sebebiyle Spor Toto Süper Lig’de verilen araları iyi değerlendiriyor…

Antalyaspor, Lige Verilen Araları Sevdi
31 Mart 2016 15:12

Antalyaspor, Milli maçlar ve Türkiye Kupası karşılaşmaları sebebiyle Spor Toto Süper Lig’de verilen araları iyi değerlendiriyor.

Süper Lig’de verieln araların ardından en başarılı olan takımlar arasında yer alan kırmızı-beyazlı ekibimiz, toplam 4 kez verilen araların ardından oynadığı karşılaşmalarda 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti.

Bu sezon devre arası dışında 4 kez ara verilen Spor Toto Süper Lig’de geri dönüşlerde en başarılı takımlar arasında Antalyaspor bulunurken, ekibimiz toplam 10 puanı hanesine yazdırdı.

Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısında milli maçlar sebebiyle 3 kez lige ara verilirken, Antalyaspor geri dönüşlerde 7 puan toplamayı başardı. Eskişehirspor’u kendi sahasında ve Bursaspor’u da deplasmanda 2-0 mağlup eden Akrep, Galatasaray’la da deplasmanda 3-0 berabere kalarak toplamda 7 puan kazandı.

Sezonun ikinci yarısında ise Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmaları nedeniyle ara verilen Süper Lig’de Antalyaspor yine iyi bir geri dönüş sergiledi. 20. haftada Fenerbahçe’yi ağırlayan kırmızı beyazlı ekibimiz, sahadan 4-2 galip ayrılmayı başardı.

Yine bir Milli maç arasının ardından bu kez Akhisar Belediyespor’u ağırlayacak Antalyaspor, rakibini mağlup edip aynı başarısını sürdürmeyi hedefliyor.