Antalyaspor Kulübünden 52. Yıl Mesajı

Antalyaspor, ekibimizin 52. kuruluş yıldönümü sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Antalyaspor Kulübünden 52. Yıl Mesajı
2 Temmuz 2018 10:03

Antalyaspor’un 52. yılı sebebiyle Antalyaspor Kulübü Derneği, Antalyaspor Vakfı ve Antalyaspor A.Ş tarafından ortak bir mesaj yayınlandı.

Kulüp tarafından yayımlanan açıklama şu şekilde:

2 Temmuz 1966 tarihinde, kurucu başkanımız Atilla Konuk ve arkadaşları tarafından kurulan Antalyasporumuzun 52. yılını onur ve gururla kutluyoruz.

Süper Lig’de futbol başta olmak üzere hentbol ve masa tenisiyle; basketbol, yüzme, su topu, bisiklet, triatlon, voleybol, cimnastik, judo ve korumalı futbol branşlarıyla da liglerde 12 branşta bayan ve erkek takımlarıyla mücadele eden Antalyasporumuz Türkiye’nin ender kulüpleri arasında yer alıyor.

Çağdaş ve vizyonlu bir kulüp olan Antalyasporumuzun Avrupa ve dünyanın tanıyacağı bir kulüp haline gelmesi için; hep beraber omuz omuza yılmadan ve azimle çalışmaya devam edeceğiz.

Antalyaspor Kulübü olarak, kulübümüzün 52. yılında tüm Antalyasporluları en içten dileklerimizle kutluyor, Antalyasporumuzun bugünlere gelmesinde emek vermiş tüm değerli başkan ve yöneticilerimizi ve camianın bir ferdi olarak kendini Antalyasporlu kabul eden herkesi minnet ve şükranla anıyor, sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.”