Antalyaspor Kulübü Derneği’nden Turgay Genç’e Ziyaret

Antalyaspor Kulübü Derneği başkanlığına seçilen Fikret Öztürk, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’i ziyaret etti.

Antalyaspor Kulübü Derneği’nden Turgay Genç’e Ziyaret
1 Temmuz 2019 20:19

Cumartesi günü Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı olarak seçilen Fikret Öztürk, göreve gelir gelmez ilk ziyaretini Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’e gerçekleştirdi. Fikret Öztürk’ün yanı sıra Başkan Ali Şafak Öztürk, Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Yılmaz, Emin Hesapçıoğlu, Mustafa Sak, Nurettin Ünal, Aziz Çetin, Osman Sapmaz, İbrahim Kasapoğlu, Dernek Genel Koordinatörü Hakan Gürcüoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Berkay Bahar’ı konuk eden Başkan Turgay Genç ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk, seçimde Divan başkanlığı yapan Turgay Genç’e teşekkür ederek, “Bugüne kadar kulübümüze ve derneğimize verdiğiniz desteklerin artarak devam edeceğinden hiç kuşkumuz yok. Birlikte çalışmaktan ve kentimizin takımının daha da büyük başarılan elde etmesine yapacağınız katkılar nedeniyle şimdiden teşekkür ederim” dedi. Fikret Öztürk, Turgay Genç’e dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, “Divan Başkanlığını büyük bir onurla yaptığım Genel Kurulunuzda göreve seçilen tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Antalyaspor kentimizin en büyük marka değerlerinden biri. Bizde Döşemealtı Belediyesi ve şahsım olarak kentimizin takımına ve derneğimize her türlü katkıyı sağlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

Başkan Ali Şafak Öztürk de Turgay Genç’e Antalyaspor’a verdiği destekler nedeniyle teşekkür ederek, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi önümüzdeki sezon da maçlarda görmeyi umduğunu söyledi. Ziyarette yeni başkan Fikret Öztürk, Başkan Genç’e isminin yazıldığı Antalyaspor forması hediye etti.