Antalyaspor Kimsenin Babasının Çiftliği Değil

Bakın Sayın Ali Şafak Öztürk, Antalyaspor kimsenin babasının çiftliği değil. O yüzden futbolculara gerekeni yapın, yoksa bu tepki gün gelir size döner …

Antalyaspor Kimsenin Babasının Çiftliği Değil
1 Kasım 2017 07:55

Nereden başlasam bilemedim. Takımın kötü oyunundan mı, yıldız diye getirdiklerimizin rezilliğinden mi, Sandro’nun göz göre göre kırmızı yiyip takımı on kişi bırakmasından mı…

Maçın pazar günü 16:30’da olması, pazartesi işi veya okulu olanlar için cazip bir zamandı ve yaklaşık 1000 kadar kırmızı-beyazlı yürek Bursa deplasmanı yoluna düşmüştü. Takımın geriye düşmesi, kırmızı kart yememiz ve skorun 3-0’a gelmesi kimseyi susturmamış, daha yüksek sesle Antalyaspor sevdamızı haykırmıştık. Bütün renktaşlarımı teker teker tebrik ederim. Bir kez daha skor taraftarı olmadığımızı herkese gösterdik.

Şimdi gelelim asıl meselemize… Bu takımda maaşlar zamanında ödeniyor. Tesis desen Avrupa’da sayılı tesislerden, stat desen keza öyle. Bu takımda futbol oynamamak için hiçbir neden yok ama sahada futbol namına hiçbir şey yok. Ben şu an kulüp başkanı olmuş olsaydım Bursaspor maçının devre arası soyunma odasına girer hesap sorardım takımdan ve bir tek soru sorardım “daha ne istiyorsunuz?“. Bu şehirde ve takımda bu kötü sonuçları alacak bir sebebiniz yokken bu haliniz ne? Sayın Ali Şafak Öztürk, bu taraftar seni çok seviyor ve güveniyor ama sadece vizyon sahibi olmak yetmiyor işte. Başkanlık asıl bu zamanlarda önemli. Maç bitmiş, hezimete uğramışsın. Üstünden bir iki gün geçmiş ama bir açıklama, bir hareket, ne bileyim bir şey göremiyorum sizden. Bu böyle olmamalı.

Menez diye yıldız oyuncu aldık, sözde on tane pas verdi. Dokuzu rakibe gitti. Ben tribünde bu rezalete katlanamazken Leonardo nasıl katlandı bu rezalete anlamadım. Nasri sakat diye kadroda yoktu ama neden sakat, hiçbir bilgimiz yok. Bu sene maç kampı kadrosu ve sakatlıklar gizli tutuluyor, neden acaba? Ne oluyoruz? Bu kulüp nereye gidiyor?

Sandro için yazılacak çok şey var ama neyse… Direkt para cezası verilmeli ve uyarılmalı. Gerekirse kadro dışı bırakılmalı. Eto’o’ya bu maç söylenecek bir şey yok, elinden geldiğince bir şeyler yapmaya çalıştı ve mücadele etti.

Geçen haftalarda Sakıb’ın bir taraftarımıza yaptığı terbiyesizlik yanına kalmış ve ceza almamıştı. Bakalım Sandro’nun bu disiplinsiz davranışları ve takımı bir hafta ara ile yine sahada on kişi bırakması cezalandırılacak mı, merakla bekliyorum. Bakın Sayın Ali Şafak Öztürk, Antalyaspor kimsenin babasının çiftliği değil. O yüzden futbolculara gerekeni yapın, yoksa bu tepki gün gelir size döner.

Son olarak bütün Bursasporlulara ayrı ayrı teşekkür ederim. Bursa’da bulunduğumuz süre içerisinde bizi kendi evimizdeymişiz gibi ağırlayıp yabancılık çekmememizi sağladılar. Allah hepinizden razı olsun. Bursaspor’a bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim.