Antalyaspor ile Mac Allister Arasında Sıkı Bağlar Kuruldu

Antalyaspor ile Club Deportivo Mac Allister arasında sıkı bağlar kuruldu.

Antalyaspor ile Mac Allister Arasında Sıkı Bağlar Kuruldu
25 Ağustos 2022 10:50

Fraport TAV Antalyaspor’da, Uluslararası İlişkiler ve Stratejik Planlama Departmanı davetlisi olarak Antalya’ya gelen Arjantin’in Club Deportivo Mac Allister Kulübü Başkanı Carlos Mac Allister ve kardeşi Antrenör Patricio Mac Allister, Arjantin’e döndü.

Atilla Vehbi Konuk Tesisleri, Corendon Airlines Park ve Hasan Subaşı Tesislerini gezip bilgi alan ve kulübü yakından tanıma fırsatı bulan Carlos ve Patricio Mac Allister, daha sonra Antalyaspor bünyesinde bulunan antrenörler ve Antalya’da amatör kulüplerde görev yapan antrenörlere seminer verdi. Kendi çalışma sistemlerini anlatan ve sporcuların gelişimi ile ilgili Türk antrenörlere bilgiler veren Carlos ve Patricio Mac Allister’ın bu seminerinden sonra katılımcılara Antalyaspor tarafından birer sertifika da verildi.

Carlos ve Patricio Mac Allister son olarak Antalyaspor’un 5-2 kazandığı Trabzonspor karşılaşmasını da tribünden izledi. Daha önce Arjantin’e giderek Club Deportivo Mac Allister Kulübünü ziyaret eden Başkan Av. Aziz Çetin, iade-i ziyaret için teşekkür ederek mücadele öncesi Carlos ve Patricio Mac Allister’a, üzerlerine isimlerinin yazılı olduğu birer forma hediye etti.

Carlos Mac Allister, Antalya gibi futbol potansiyeli çok büyük olan bir kentte bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, “İlk önce Arjantin’de, şimdi de Antalya’da fikir alışverişlerimiz oldu. Bundan sonra kulübümüzün kapıları Antalya’ya her zaman açık olacak. Gerek gelişime açık futbolcuların, gerekse antrenörlerin değişiminde iki kulüp sıkı bir işbirliğinde olacaktır. Başta Başkan Aziz Çetin, Başkan Danışmanı Ferda Ramanlı ve Uluslararası İlişkiler ve Stratejik Planlama Departmanı Koordinatörü Erdem Erdal olmak üzere bize sıcak ilgilerini ve misafirperverliklerini gösteren tüm Antalyaspor çalışanlarına teşekkür ederim” dedi.