Antalyaspor Futbol Okulu Denizli’de

Antalyaspor Futbol Okulu Denizli’de
11 Şubat 2024 18:34

Antalya’nın pek çok ilçesinde sürdürdüğü çalışmaların yanında koordineli bir şekilde yürüttüğü iş birlikleri ile ülkemizin çeşitli illerinde de şubeler açan Antalyaspor Futbol Okulu yeni bir şube ile Denizli iline de “merhaba” dedi. Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Selin Tezel’in katılımları ile imzalanan protokol sonucunda Antalyaspor Futbol Okulu’nun il dışındaki altıncı şubesi Denizli Şubesi oldu.

Hasan Subaşı Tesisleri’nde 16 Şubat 2024 Cuma günü düzenlenen imza töreninde yönetici Selin Tezel’in yanı sıra Antalyaspor Futbol Okulu Koordinatörü Ramazan Özen ve Antalyaspor Futbol Okulu Denizli Şube Sorumlusu Muhsin Kayan da yer aldılar.

Yapılan protokol doğrultusunda Pamukkale Üniversitesi’nin Kınıklı Kampüsü içerisinde bulunan spor tesislerinde gerçekleşecek eğitimlerin önümüzdeki Mart ayı ile birlikte başlaması planlandı. Okul dönemi boyunca Cumartesi ve Pazar günleri eğitimleri gerçekleşecek olan Antalyaspor Futbol Okulu Denizli Şubesi ile ilgili tüm bilgiler doğrudan 0505 641 33 00 numaralı telefondan alınabilir.

Atılan imzalar sonucunda Antalyaspor Futbol Okulları’nın Kocaeli, Burdur, Gaziantep, Diyarbakır ve İran’da bulunan Tahran şubelerine ek olarak Denizli’yi de bünyesine kazandırdığı tören fotoğraf çekimi ve hayırlı olsun temennileri ile sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.