Antalyaspor, Fenerbahçe’nin Oyuncusuna Talip

Salih Peker, devre arası transferleriyle ilgili Radyo Spor’a açıklamalarda bulundu …

Antalyaspor, Fenerbahçe’nin Oyuncusuna Talip
24 Aralık 2016 14:43

Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Salih Peker, devre arası transferleriyle ilgili Radyo Spor’a konuştu.

Salih Peker, Eto’o transferine değinerek camianın bir parçası olduğunu ve menfaatler doğrultusunda bir teklif gelirse Eto’o’nun satıılmasını düşünebileceklerini dile getirdi.Şu an Eto’o’ya bir teklif gelmediğini de aktaran Peker, medyada çıkan transfer dedikodularının konuşulmasının Eto’o’nun başarılı bir oyuncu olduğunun göstergesi olduğunu söyledi.

Antalyaspor’un devre arasında yapacağı takviyeleri de açıklayan Salih Peker, öncelikle sağ bek, libero ve kanatlara transfer yapacaklarını söyledi. Antalyaspor’a yakışan transferlerle takımı üst seviyelere çıkartacak isimler alacaklarını ve bu isimlerden bazılarıyla imza sürecine geldiklerini vurgulayan Peker, açıklamasında şunları söyledi:

Salih ve Kerim Frei görüştüğümüz isimlerden ama daha imza atmadık. Robniho ve Kazım Kazım haberleri gerçek değil. Brezilya’dan birçok isim izliyoruz ama oradaki bir kanat oyuncusu ile görüşmelerimiz sürüyor. Türkiye’den de ses getirecek bir isimle görüşüyoruz. Fenerbahçe’den de Aatıf Chahechouhe ile ilgileniyoruz. Şartlar uygun olursa bu oyuncuyu da alacağız.