Antalyaspor Dergisi Yayın Hayatına Başladı

Antalyaspor Dergisi’nin ilk sayısı abonelerine ulaşmaya başladı.

Antalyaspor Dergisi Yayın Hayatına Başladı
25 Ocak 2021 13:31

Uzun bir aradan sonra tekrar yayın hayatına başlayan Antalyaspor Dergisi’nin ilk sayısı abonelerine ulaşmaya başladı. Antalyaspor’un şanlı tarihinden alınan ilhamla oluşturulan derginin ilk sayısı dopdolu içeriğiyle Antalyaspor taraftarıyla buluşuyor.

Derginin ilk sayısında Fraport TAV Antalyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ile yapılan söyleşi yer alıyor. Ersun Yanal, Antalyaspor’daki hedeflerinden, Türk futbolunun gelişimi için önerilerine; pandemi döneminde yaptıklarından, gelecek planlarına kadar birçok soruyu içtenlikle yanıtladı. Yine İdari İşlerden Sorumlu Asbaşkan Berkay Bahar da Antalyaspor Dergisi’ne kulübün vizyonu ve hedefleri doğrultusunda açıklamalarda bulundu. Genç futbolcu Bünyamin Balcı, triatlet Bahadır Tama da Antalyaspor Dergisi’nin ilk sayısının misafirleri arasında.

Bunun yanı sıra, futbol takımının isim sponsoru Fraport TAV’ın genel müdürleri Deniz Varol ve Bilgihan Yılmaz ile gerçekleştirilen özel söyleşi, kulübün kuruluş öyküsü, korona virüsü salgınının futbol kulüplerine etkisinin incelendiği özel dosya, sporda artan ırkçılık olgusu üzerine derlenen makale ve aralık ayında aramızdan ayrılan efsane teknik direktörlerden Gérard Houllier’in anısına kaleme alınan yazı, derginin ilk sayısının sayfalarında yer alıyor. Antalyaspor camiasının öne çıkan haberleri ve arşivlerden kesitler de yine Antalyaspor Dergisi’nin ilk sayısının içeriğinde yer alıyor.