Antalyaspor Dergisi Aralık Sayısı Abonelerle Buluşuyor

Antalyaspor dergisinin aralık ayı sayısı aboneleriyle buluşmaya başladı.

Antalyaspor Dergisi Aralık Sayısı Abonelerle Buluşuyor
21 Aralık 2021 22:07

Antalyaspor Dergisi’nin aralık ayı sayısı aboneleriyle buluşmaya başladı.

Derginin aralık ayı sayısında sahayı sınırlayan çizgilerin dışına çıkılırken, Futbol Sorumlusu Nuri Şahin’in göreve başlamasının ardından teknik heyete katılan Alfons Groenendijk, Michael Lindeman ve Marcelo Lins Martins’e yer verildi. Üç deneyimli futbol insanı, dergi okuyucular için hem Antalyaspor’a geliş süreçlerini hem de kendileri hakkında bilinmeyenleri anlattı.

Aralık ayı sayısında Antalyaspor’a geçmiş dönemlerde başarıyla hizmet eden ve futbol hayatının çok büyük bir bölümünü Türkiye’de geçirmiş olan Tita’ya da yer verildi. Tita; Türkiye’ye geliş sürecini, ilginç anılarını, Antalyaspor günlerini ve futbolu bıraktıktan sonraki yaşantısını Antalyaspor Dergisi okuyucularıyla paylaştı.

Dergi aboneleri aralık sayısında ayrıca Asbaşkanlardan Mehmet Güneysu ile gerçekleştirilen söyleşiyi, 4-4-2 taktiğinin futbol literatürüne nasıl girdiğini, sağlık köşesini, “Minik Akrepler” için olan özel bölümü ve çok daha fazlasını okuyabilecek.

Antalyaspor dergisine abone olmak için 0242 955 07 07 numaralı telefonu arayarak abonelik işlemleri gerçekleştirilebiliyor.