Antalyaspor Deneme Tahtası mı?

Yenilerden takıma katkı koyacak kapasitede futbolcu yok şu an için …

Antalyaspor Deneme Tahtası mı?
14 Eylül 2016 07:43

Geçen sene oturmuş bir kadrosu olan Antalyaspor, bu sene sanki yeni kadro kurulmuş gibi deneme tahtasına döndü. José Morais hocamız üç maçta üçüncü kaleci ile başladı.

Konyaspor maçındaki Ferhat Kaplan, bence PTT 1. Lig’de oynayacak kapasitede bir kaleci değil. Yenen gollerde hatası çok büyüktü. Maçta takım arkadaşlarını hiç uyarmadı. Sağ bekte bu hafta Ondrej Celustka’yı denedi hoca fakat aynı tas aynı hamam. Samuel Inkoom sağ bekin vazgeçilmezi olur, geçen sene ortada. Sol bek Motta bu takımın vazgeçilmesi olması gerek. Geçen seneki kadromuzu bozmayıp araya serpiştirilmeli ama hoca takımda oynama yaparak hata üstüne hata yaptı.

Kulüp içinden baskı olduğu söyleniyor “Şunu oynat, bunu oynat” diye ama biz doğruluğuna inanmıyoruz. Bu kadro Alanyaspor maçında olmayan coşkuyu yakalamış. Yenen gollerde motivasyon hemen düşüyor, hocanın bunun önüne geçmesi lazım.

Bu takımın  üzerinde dolanan kara bulutları dağıtacak güç de inanç da var. Yeter ki hocamız motivasyonu yüksek seviyede tutsun ve kemik kadroyu sahaya sürsün. Yenilerden takıma katkı koyacak kapasitede futbolcu yok şu an için.

Bu hafta oynayacağımız Karabükspor maçında bu takımın galip geleceğine inanıyorum. Bizim için en kötü gün bugün ise bugün de Antalyaspor!