Antalyaspor Cezaya Tepkili

Antalyaspor, Aytemiz Alanyaspor maçının ardından tribünde yaşanan olaylar nedeniyle verilen 1 resmi müsabakayı seyircisiz oynama ve 50 bin lira para cezasına tepki gösterdi…

Antalyaspor Cezaya Tepkili
2 Eylül 2016 18:41

Antalyaspor, Aytemiz Alanyaspor maçının ardından tribünde yaşanan olaylar nedeniyle verilen 1 resmi müsabakayı seyircisiz oynama ve 50 bin lira para cezasına tepki gösterdi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun (PFDK) verdiği seyircisiz oynama cezasını değerlendiren Antalyaspor Asbaşkanı Bora Terzioğlu, ligin ikinci haftasında ve sahalarındaki ilk olay olduğunu söyledi.

Çok vahim sonuçlar olmaması gibi sebeplerden dolayı ağır bir ceza beklemediklerini kaydeden Terzioğlu, “Olayın faili tespit edilirse kulübün sorumluluğu olmadığını düşünüyoruz. Bununla ilgili tutanaklar sunuldu ama disiplin kurulu değerlendirmemiş. Tahkim Kurulu’na gerekli itirazı yapacağız. Biz verilen cezanın ortaya çıkan olayla uyumlu olmadığını düşünüyoruz.” diye konuştu.

Antalyaspor’a, geçen hafta Aytemiz Alanyaspor’un sahasının bakımda olması nedeniyle Antalya Arena’da oynanan maçta kırmızı-beyazlı taraftarlarımızın arasında yaşanan kavga nedeniyle PFDK’ya gönderildi. PFDK, maçta ev sahibi takım olan Aytemiz Alanyaspor’un cezası nedeniyle seyircisinin yer almadığı statta misafir takım tribünündeki Antalyaspor taraftarı arasında çıkan olaylar dolayısıyla kırmızı-beyazlı ekibimize 1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama ve 50 bin lira para cezası verdi.