Leonardo: “Antalyaspor Bu Sırayı Hak Etmiyor”

Leonardo Araujo, düzenlediği basın toplantısında Kasımpaşa maçının yanı sıra Göztepe maçı hakkında da değerlendirmelerde bulundu …

Leonardo: “Antalyaspor Bu Sırayı Hak Etmiyor”
18 Ekim 2017 14:24

Teknik direktör Leonardo Araujo, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında Kasımpaşa maçının yanı sıra Göztepe maçı hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

Göreve geldiğinden bu yana iki mağlubiyetlerinin olduğunu hatırlatan Leonardo, bu mağlubiyetlerde sahada futbolculardan pozitif şeyler gördüğünü,  bunların üzerine çalışmaya devam edeceğini ve gelecekte başarı sağlayacak sonuçlar elde edeceklerini söyledi. Göreve daha önce getirilseydi futbolcularla iletişimini ve adaptasyon sorununu atlatmış olacağını sözlerine ekleyen Leonardo, böyle bir durumda takıma daha hakim olabileceğinin altını çizdi.

Çıktıkları iki maçta altı gol yediklerini kaydeden Leonardo, “Frikik ve kornerden goller yedik. Göztepe maçında duran toptan gol yedik. Defansif hatalarımız var, bunun üzerine çalışıyoruz. Bu takım düşme potasında olmayı hak etmiyor. Aldığımız sonuçlara nazaran sarf ettiğimiz performansı göz önünde bulundurursak, duruma olumlu bakıyorum.” ifadelerini kullandı.

Bu hafta oynanacak olan Kasımpaşa maçına da değinen Leonardo, sözlerini şöyle noktaladı:

Kasımpaşa sezona iyi başlasa da sonradan kötü sonuçlar aldılar. Cuma günü organize olan bir takıma karşı oynayacağız. Birçok takımda çalıştım ama hiçbir takımda buradaki arkadaşlık da oyuncu grubunun iletişimi de bu kadar güzel değildi. Burası tam anlamıyla bir cennet.”