Nuri Şahin: “Antalyaspor Beni Çok Heyecanlandırdı”

Nuri Şahin açıklamalarda bulundu.

Nuri Şahin: “Antalyaspor Beni Çok Heyecanlandırdı”
8 Eylül 2020 10:15

Fraport TAV Antalyaspor’un yeni transferi Nuri Şahin açıklamalarda bulundu.

Bugüne kadar hedefleriyle, vizyonuyla ve tutkusuyla kendisini etkileyen özel kulüplerin ve şehirlerin bir parçası olmaya çalıştığını söyleyen Nuri Şahin, “Almanya’da doğdum, orada büyüdüm, beni ben yapan, saha içinde ortaya koyduğum ne varsa bana o topraklar verdi. Ama sahanın dışına çıktığımda iki kültürün tüm zenginliklerini almış biri gibi hissettim kendimi ve öyle yaşamaya gayret ettim. Tüm çocukluğum Türk milli takımının formasını giyme hayaliyle geçti. Gün gelip seçim yapmak gerektiğinde, ‘Bunun seçimi bile olmaz. İkinci bir opsiyon zaten düşünmem.’ dedim. Hayatım boyunca da milli takımla sahaya çıktığım maçların gururunu yaşamaya devam edeceğim” dedi.

Son dönemlerde kariyeri boyunca elde ettiği tüm tecrübeyi ülkesine aktarmak, yararlı projeler içinde yer almak gibi bir heyecanı olduğunu belirten Şahin, Antalyaspor’un hem saha içi planlamasıyla hem geleceğe yönelik projeleriyle kendisini çok heyecanlandırdığını vurguladı.

“Sadece saha içindeki Nuri Şahin’den değil, saha dışındaki tecrübemden de faydalanmak istemeleri, gençlere ve altyapıya yönelik planlamaları bana doğru yerin Antalyaspor ve doğru zamanın şimdi olduğunu gösterdi” ifadelerini kullanan Nuri Şahin, “Bu projede imzası bulunan sayın başkana ve yöneticilere çok teşekkür ediyorum. Yolumuz açık olsun” diye konuştu.