Antalyaspor – M. Başakşehir (MAÇ ÖNCESİ)

Antalyaspor, bugün 20.00’da evinde Medipol Başakşehir’i ağırlayacak …

Antalyaspor – M. Başakşehir (MAÇ ÖNCESİ)
5 Mayıs 2017 17:30

Antalyaspor, bugün Spor Toto Süper Lig 30. Hafta mücadelesinde Medipol Başakşehir’i konuk edecek. Antalya Arena’da oynanacak mücadele 20.00’da başlayacak.

Mücadele öncesinde Antalyaspor, topladığı 46 puanla 6. sırada bulunurken, Medipol Başakşehir ise topladığı 60 puanla 2. sırada yer alıyor.

Antalyaspor – Medipol Başakşehir mücadelesi beIN SPORTS  kanalından yayınlanacak.


İki takım tarihte ilk kez 2002-2003 sezonunda 2. Lig A Kategorisi maçında karşı karşıya geldi. Antalya Atatürk Stadyumu’nda oynanan mücadele, ekibimizin 2-1 üstünlüğü ile sona ermiş, gollerimiz Mümin ve Caner’den gelmişti.

Antalyaspor ile Medipol Başakşehir bugüne dek 8’i TFF 1. Lig, 13’ü Süper Lig olmak üzere 21 kez karşı karşıya geldi. Antalyaspor bu maçların 7’sini kazanırken Medipol Başakşehir 8 kez galip geldi.

Antalyaspor ile Medipol Başakşehir, Süper Lig tarihinde 13 kez karşı karşıya geldi. Antalyaspor bu maçların 5’ini Medipol Başakşehir 6’sını kazandı.

Antalya’da oynanan 10 mücadelede ekibimizin beş, konuk ekibin dört galibiyeti bulunuyor.

Ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan mücadele 2-2 berabere tamamlanmış, takımımızın gollerinin ikisini de Eto’o kaydetmişti.


Antalyaspor – Medipol Başakşehir mücadelesini Ankara Bölgesi hakemlerimizden Ali Palabıyık yönetecek. Ali Palabıyık’ın yardımcılıklarını Mehmet Cem Satman ve Kerem Ersoy yapacak.

Mücadelenin hakem kadrosu şu şekilde:

(O) Ali Palabıyık
(Y) Mehmet Cem Satman
(Y) Kerem Ersoy
(4) Bülent Birincioğlu


Ali Palabıyık, bugüne dek Antalyaspor’un 1’i Türkiye Kupası, 2’si TFF 1. Lig ve 8’i Süper Lig olmak üzere 11 maçında düdük çaldı. Ekibimiz bu maçların 3’ünü kazanırken, 4’ünü kaybetti

Ali Palabıyık yönetiminde iç sahada 6 maça çıkan ekibimiz, bu maçların ikisini kazanırken yalnızca bir kez mağlup oldu.

Ali Palabıyık, Antalyaspor’un en son ligin 23. haftasında sahasında 3-2 yenildiği Galatasaray maçında düdük çalmıştı.