Haftanın Maçı: Antalyaspor – Başakşehir

Turkcell Haftanın Maçı uygulaması, 17 Ocak Pazar günü oynanacak Antalyaspor-M.Başakşehir karşılaşması ile başlayacak.

Haftanın Maçı: Antalyaspor – Başakşehir
16 Ocak 2016 16:23

Turkcell Haftanın Maçı uygulaması, 17 Ocak Pazar günü oynanacak Antalyaspor-M.Başakşehir karşılaşması ile başlayacak. Spor Toto Süper Lig resmi iletişim sponsoru Turkcell, ‘Futbol Ne Güzel Şey’ sloganıyla Türk futbolunun marka değerinin yükselmesine katkı sağlamayı amaçlıyor. Bu çerçevede Kulüpler Birliği Vakfı (KBV) ile işbirliği yaparak vakfın ana sponsoru olan Turkcell, ‘‘Haftanın Maçı’’ projesini hayata geçiriyor. Turkcell Haftanın Maçı’nın ilk karşılaşması, Antalyaspor – Medipol Başakşehir maçı olacak. Antalya Arena’da oynanacak karşılaşma 17 Ocak Pazar günü saat 13.30’da yapılacak.

“Turkcell Haftanın Maçı” etkinliğinin ilki 16-17 Ocak tarihlerinde Antalya’da gerçekleşecek. Haftanın Maçı kapsamında taraftarların tuttukları takımın futbolcularıyla tanışma şansı yakaladığı etkinliğe Antalyasporlu futbolcular Motta, Inkoom, Serdar Özkan, Chico, Makoun, Mbilla, Emre Akbaba ve Lokman Gör katıldı. Bir alışveriş merkezinin etkinlik standına katılan Antalyasporlu futbolcular, proje standında taraftarla özçekim yapıp, forma imzaladı. Etkinlik kapsamında maçı izlemek için gerekli Passolig kartı olmayan taraftarlara Turkcell etkinlik alanında ücretsiz olarak Passolig kart da dağıtıldı.

İki gün boyunca kurulacak standlarda taraftarların şehirde daha aktif bir maç haftası yaşanması sağlanacak. 10.00-22.00 saatleri arasında düzenlenecek etkinliklerde taraftarlar futbolcular ile birlikte olmanın ve ücretsiz Passolig kart sahibi olmanın yanında konsol oyunlarında takımlarını temsil edebilecek.