Antalya Dünya Çocuklar Kupası 2024 (JWCA) Sona Erdi

Türkiye’de büyük ölçekli uluslararası gençlik futbol kupası olan “Junior World Cup Antalya 2024” 16-20 Mayıs 2024 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleşti

Antalya Dünya Çocuklar Kupası 2024 (JWCA) Sona Erdi
19 Mayıs 2024 23:17

Bitexen Antalyaspor, Lig34 firması ve Antalyaspor Turizm Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (ASTURDER) ortaklığı ile gerçekleştirilen Antalya Dünya Çocuklar Kupası (JWCA) 2024, final maçları, ödül töreni ve sahne performansları ile sona erdi.

Corendon Airlines Park’ta gerçekleştirilen final karşılaşmaları sonucunda U8 yaş grubunda Torbalıgücü, U9, U11 ve U12 yaş grubunda Beşiktaş, U10 ve U13 yaş grubunda Porto (Portekiz), U14 yaş grubunda Sabah (Azerbaycan) ve U15 yaş grubunda River Plate (Arjantin) şampiyonluk ipini göğüsledi.

Büyük heyecana sahne olan final karşılaşmalarının tamamı Corendon Airlines Park’ta oynandı. Gün boyuncu süren müsabakaların ardından ödül töreni yapıldı.

Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalyaspor Kulübü Başkanı Aziz Çetin, Antalyaspor A.Ş. ve Antalyaspor Kulübü yönetim kurulu üyeleri, Vali Yardımcıları Yalçın Sezgin ve Erol Tanrıkulu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Serap Deryalı, Belek Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Yazıcı, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Adlıhan Dere, Muratpaşa Belediyesi Spor Daire Başkanı Varol Tang’ın ödüllerini verdiği sporcular hem şampiyonluğun, hem de uluslararası bir turnuvada mücadele edip madalya almanın gururunu yaşadı. Ödül töreninin ardından dans grubunun gösterisi ve sanatçı Gökhan Temel’in sahne almasıyla final organizasyonuna katılanlar keyifli dakikalar yaşadı. Antalya Dünya Çocuklar Kupası’nın gelenekselleştirilerek önümüzdeki yıllarda da sürdürüleceği belirtildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.